Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti melyik fiút választanátok?
Figyelt kérdés
1. világos barna hajú, kék szemű szemüveges ,kitűnő tanuló ,jó a humora
2. Sötét barna hajú ,barna szemű, a suli “ jóképű” sráca ,3 as tanuló ,egész jó humorú de néha bunkó ha úgy van
3. Barna hajú ,kék szemű ,nagyon jó humorú , nem valami jó tanuló
Amúgy ha te annyira érett vagy akkor nem ilyen kérdésekre válaszolgatnál meg nem az én kérdésem alatt fikáznál.
2018. szept. 26. 10:57
12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!.
2018. szept. 26. 10:59
13/20 anonim válasza:
7-es vagyok ismét. Kérdezted, hogy honnan tudom, hogy éretlen vagy. Felsoroltál 3 pasit, akikről annyit tudunk, hogy barna a hajuk, jó a humoruk csak az érdemjegyeikben különböznek kb. :) Tele van a jellemzés csupa külsőséggel, semmitmondó és érettebb gondolkodású ember számára párválasztás szempontjából baromi lényegtelen dologgal. Tegyük fel, hogy a válaszolók pl. a kettes srácot hozzák ki győztesen. Mit teszel akkor? A másik két srácot ignorálod, mert itt pár tök idegen ember döntött helyetted, akik nem ismerik a srácokat és téged sem? Látatlanban elmondom mi fog történni: bármelyik srácot mondják az emberek, te a másodikat fogod választani, mert csak őt jellemeztet úgy, hogy "jóképű", az első a "szemüveges", a harmadik a "nem valami jó tanuló", hol itt a dilemma? A következő lépés az lesz, hogy szólsz valamelyik barátnődnek, hogy mondja el a a második srácnak, hogy bejön neked és, ha már ott van kérdezze meg azt is tőle, hogy van-e barátnője. :) Még mindig azt mondom, hogy tök mindegy hány éves vagy, ez nagyon éretlen dolog.
2018. szept. 26. 11:01
14/20 anonim válasza:
13-es vagyok. Azt is kérdezted, hogy miért válaszolok kérdésekre. Évekig emberi kapcsolatok elemzéséből éltem és próbálok embereknek segíteni. Érthetetlen, ugye? Amit te fikázásnak veszel az csak őszinteség, de ehhez is érzelmi intelligencia kell, hogy megértsd. Ja és, hogy érdemi választ is adjak: a 2. pasit válaszd, mert ő baromi jóképű és bunkó. :D
2018. szept. 26. 11:10
15/20 anonim válasza:
Kedves kerdezo,milyen kerdesekre kellene valaszolnia egy erett embernek?
Ha en ,mint valaszolo nem vagyok erett ,akkor te mint a kerdes iroja igen?
Az erettseg nem befolyasolja azt ,hogy ki milyen kerdesre valaszol,mindenki arra valaszol amire tud/akar.
Tegyuk fel valaki feltesz egy Minecraftos kerdest. Az erett gondolkodasu 50 eves nők nem valoszinu ,hogy tudnak ra valaszolni ,de a kevesbe erett 10 eves kisfiu tud.
Egyebkent ahogy latod ,nem csak en gondolom,hogy a kerdes onmagaban sem oke ,es az eretlensegedre utal.
Abba mar bele se megyek,hogy valoszinu nem vagy 16 eves es akkor a kerdest ki sem irhattad volna.
Neked kellene elgondolkodni es felfogni,hogy nem mindenki mas a hulye.
2018. szept. 26. 11:12
16/20 anonim válasza:
Már nem azért, de most olyan kevés dolgot sorolták fel ami majdnem minden emberben megtalálható.
Mind a hárommal jól érzed magad? Melyikkel tudnád elképzelni magad egy párként?
Egyébként pedig azt írtad nem mindegy kivel leszel együtt a végén, hát el kell hogy szomorítsalak ezek mind olyan dolgok amikre nem mondana azt az ember hogy na most én ezért leszek együtt vele...
2018. szept. 26. 15:44
17/20 anonim válasza:
Én az elsőt választanám.
2018. szept. 27. 09:03
18/20 A kérdező kommentje:
Ha ilyennel fogalkoztál évekig akkor szerintem ne a gyakori kérdéseken oszd az ívet hanem keress belőle pénzt, és már nem vagyok hajlandó ilyen mélyre süllyedni mit te. És csak kiváncsi voltam másokra. Amugy ezek az emberek csak a haverjaim és el gondolkoztam hogy milyen más emberek ízlése és miket nem kedvelnek mert érdekelnek mások és nyitott vagyok mások véleményére meg gondolataikra. De látom ahelyett hogy 10 000 Ft ért mondanál ilyen tanácsokat helyett csak úgy ingyen osztod itt az észt. Drága, szerintem menjél el dolgozni és éljél meg belőle, lásd el magad ,a családod (ha van) és szépen keress pénzt ezekből a tanácsokból.
2018. szept. 27. 18:30
19/20 A kérdező kommentje:
Mondom hogy csak kiváncsi voltam mert azért én sem vagyok olyan hulye hogy majd itt kerdezgessek random embereket hogy kivel jöjjenek össze. Ezt azért te sem gondolhattak komolyan hogyha ezzel foglalkozol. Na már érzem hogy az IQ szintem esett 10- et miattad úgyhogy köszönöm ezt a jó vitát de nem érdekelnek ezek az elmeháborodottak akiknek nincs jobb dolguk éretlenekkel vitatkozni az interneten.
2018. szept. 27. 18:37
20/20 anonim válasza:
Ki vitázik veled? Feltettél egy kérdést és válaszoltam, ahogy más is. Sajnos tele van a világ ilyen lányokkal, mint te, hisztiztek, ha valaki elmondja a véleményét. Ja és figyi, honnan tudod, hogy én miből élek? Éld az életed, ahogy akarod, egyszer majd felnőtt leszel és nevetni fogsz a mai éneden, de ez ezzel jár. Én csak segíteni próbáltam, ahogy itt még sokan, de látom neked nem lehet, mert kicsi vagy még, nagyon pici. Sok sikert valamelyik pasikhoz a háromból, mert ugye nem gondolod, hogy bárki elhiszi, hogy csak kíváncsi voltál? Ilyen korban minden életbevágóan fontos, ami a menőséggel vagy a pasikkal kapcsolatos, de ez a normális. Egyébként meg, ha megnézed, nem csak én oltogatlak itt, hanem mások is. Én nem megbántani akartalak, csak felnyitni a szemed. Na minden jót, nehéz út lesz a felnőttségig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!