Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztosan nem erdekelne egy Isten F@&kán Járó lány. Bár nem ertem hogy abban mi a jó.
Viccet felreteve miert kell mindent szlengel leirni? Ertem hogy menőnek gondolod de az emberek 98%a nem fogja tudni mire gondolsz. De visszaterve a kerdesre a normális, nem ecsethajjal megaldott fiuk, akik nem arra mennek hogy megfektessenek es otthagyjanak a francba, azoknak a normalis, ismetlem, normális, nem cigizek, nem iszom szét az agyam, nem ment át rajtam a fél város tipusu lányok jönnek be!
20:17-es vagyok
Amúgy ez csak egy kb. nem jelent semmit nem emiatt fognak szeretni vagy nem szeretni. Bár komolyabban vehető talán mint egy horoszkóp, de a személyiség teszt is csak egy nagyon általános dolog és elég tág fogalmakkal operál
Elnézést, hogy nem konkrétan a kérdésedre válaszolok első körben, de szörnyű mennyi buta ember talált itt rád... :D
A tudatlan csürhének:
Az ISFJ egy pszichológiai személyiségtípusolási rendszer egyik típusa, melyet Carl Gustav Jung és Elizabeth Myers-Briggs pszichológusok elméletei alapján dolgoztak ki.
És nem, nem olyan, mint a horoszkóp, mert ez az agyunk kognitív funkcióin alapul, arra épül, hogy ki milyen gyakran használja az agya egyes részeit és, hogy azok a részek introvertáltak vagy extrovertáltak.
Visszakanyarodva a kérdéshez:
Én INTJ vagyok, nem bántó szándékkal, de egyetlenegy F típust se tudnék elképzelni magam mellett ilyen minősítésben, viszont a szöveges anyagok és a személyes tapasztalatok alapján is az NT-ken kívül majdnem az összes típus nagyon szereti, könnyen szimpatizál velük az ISFJ-ket :) Főleg a többi Si-t, introvertált érzékelést használó típus, (népoktatás gyanánt ez egy olyan funkció, ami a múltra alapoz, mindenre van egy bevált módszere ennek az embernek, és azt használja, tiszteletben tartja a tradíciókat, fontos neki a törvény betartása, hogy hasznos tagja legyen a társadalomnak. A múltra alapozva építi a jövőt, ezért ritkán követi el ugyanazt a hibát kétszer, a gyakorlatias dolgok jobban megmozgatják, mint az elméleti, elvont dolgok) és magas Si-használókból van a statisztikák szerint a legtöbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!