Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért utasított el? Velem van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utasított el? Velem van baj?

Figyelt kérdés

2. alkalommal találkoztam egy nagyon aranyos lánnyal(latogatoba volt az édesanyjával) egészen jól elbeszélgettünk bár kicsit ő visszafogottabb volt de ez érthető.

Az volt az érdekes, hogy nagyon ölelkezős és puszilózós ez nekem nagyon jól esett. Szerintem túlzásba is vittük ezt a részét. Miközbe beszéltünk felvette az én pozíciómat és volt hogy még az ajkát is harapta olyan szexi módon. Na most mik ezek a jelek ha nem az, hogy bejövök neki s még akár több is...?

Na amikor elköszöntünk aznap megegyeztünk, hogy felvesszük egymást facebookon. Nyilván én kérdeztem rá azzal a szándékkal, hogy később elhívom, hogy igyunk meg valamit. Na másnap rá is írtam de órákra rá reagált és csak tő mondatokban... Le is rázott hamar így is mondhatom. Namost ez nem esett jól ahhoz képest hogy előző nap pont ellenkezőleg viselkedett. Másnap nem írtam aztán az után megint, de akkor is ugyancsak későre reagált és tőmondatokban. Ekkor bevallottam neki hogy nekem ő nagyon szimpatikus és ha ez a szimpátia kölcsönös akkor jöjjön el meginni valamit hétvégén. Erre meg azt mondja hogy inkább kihagyja ne haragudjak s ilyenek de ő nem akar hitegetni s biztatni semmivel se.

Na de akkor élőbe miért viselkedett úgy mint akinek valaki nagyon tetszik s akar valamit tőle...

Lehet, hogy én gondolom túl az egészet s egyáltlán nem tetszek neki igyse s ugyse. De akkor ne mutassa mar azokata a jeleket. Barátja meg tudtommal nincs.

Velem van a baj vagy csak ő játszadotik? Magam alatr vagyok mert még egy lány se tetszett ennyire amennyire ő, és eszem magam hogy hogyan szúrhattam el ennyire. S össze is vagyok zavarodva mert nemtudom hogy mi az igazság az egész mögött, hogy élőbe miért csinálta azt amit és aztán miért szúr hátba?

2018. szept. 14. 13:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Na én szó szerint így vagyok xd ha gondolod beszélhetünk privátba xd
2018. szept. 14. 13:57
 2/5 anonim ***** válasza:

ˇ"Na de akkor élőbe miért viselkedett úgy mint akinek valaki nagyon tetszik s akar valamit tőle"

Szerintem úgy jöhetsz rá hogy tetszett e neki az az illető,ha visszagondolsz az elmúlt időkre amikor is hogy viselkedett annak a személy közelében,nos ha nem tett olyant ami arra utalt volna hogy tetszik neki,akkor már biztos lehetsz benne hogy előtted játszotta meg magát ,hogy te azt hidd bejön neki az az illető .ennyi női logika,vagyis így akarta bizonyítani előtted hogy nem érdekled,és hogy te féltékeny legyél :) remélem értetted.

2018. szept. 14. 14:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen de ezalatt a valakin magamara céloztam, hogy miért viselkedett úgy velem, mintha bejöttem volna.
2018. szept. 14. 16:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Mert önbizalomhiányos

Magába bolondít pedig nem kellesz neki de ha sikerül az neki egy pozitív visszajelzés h nem ő vele van a baj és nem azért szingli még mindig

Igaz h téged ezzel porig aláz meg sért meg bánt de az ő egóját nem érdekli

Ne foglalkozz az ilyenekkel.

2018. szept. 14. 20:05
 5/5 A kérdező kommentje:
4. válaszoló, van ebbe valami amit leírtál. Köszönöm szépen :D
2018. szept. 15. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!