Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy bírjátok ezt ki? Érthetet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírjátok ezt ki? Érthetetlen számomra.

Figyelt kérdés

Csajok - Srácok akik ebben a témában válaszolni/tanácsot adni szoktatok hozzátok fordulok.

Nos olvasgatom GYIK et unalmamba. És minden második kérdés valami olyan hogy : hogyan legyen barátnőm, miért vagyok csúnya, mièrt nincs nőm stb...

Na már most nem vagyok képes felfogni miért ilyen t*ketlenek a mai fiúk. 20 éves vagyok... az én generációmba is látom hogy sok a béna, de az alattam lévőbe még több... honnan ez az önbizalom hiány? Miért nem mernek lépni ezek az emberek?

Mivan ezekkel ti mit gondoltok?

Meg a másik kedvencem ez a csak akkor lesz nőm ha van pénz. Ez is h*lyeség. Nem a lányokat kell szidni mert nem állnak le veled hanem változtatni magadon meg nem rinyálni. Nem a csodát kell várni. Persze vannak ribik , de vannak normális csajok.

Szóval tisztelet azoknak akik napi 500x leirják ugyanazt és nem lövik magukat fejbe. De nem értem az okát ennek a generációs tesze toszasagnak...

2018. szept. 12. 09:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem szoktam, csak meglepett, hogy ilyen agresszív lett hirtelen, pedig aztán én próbáltam kedves lenni.. :D
2018. szept. 12. 11:27
 12/17 anonim ***** válasza:
89%
De épp ezért kéne megérteni, hogy a tini kategóriában azért vannak ilyen kérdések, mert itt ez a legnagyobb gondjuk a legtöbbjüknek. Itt 15-16 évesek tesznek fel kérdéseket, akiknek nem kell munkával ,karrierrel foglalkozni, javarészt még az iskola se nagy szám mert egy átlag középsulit egy moha agyi szintjével rendelkező egyed is elvégez. Akikről te írsz, hogy a te korosztályod, a 20+ évesek, azoktól nem sok rinyát látsz itt. Ezért kellene különbséget tenni.
2018. szept. 12. 14:45
 13/17 A kérdező kommentje:
Igen kedves utolsó. De akkor se kell negatívnak lenni. Meg akkor egyből azzal jönni hogy jajj nem kellek senkinek. Én úgy emlékszem hogy amikor nálunk be ütött ez a csajozós dolog 15 éves lehettem. Sose volt problémánk azzal hogy odamenjünk egy lányhoz és próbálkozzunk, ha pedig nem sikerült akkor már mentünk is át egy másikra. (ezt ne úgy értsd hogy végigakartunk menni a lányokon, hanem barátnő szerzés volt a cél hosszabb távra.) Nos és ha volt visszautasítás akkor se ment a sírás rívás. De ha ti azt mondjátok hogy ez normális akkor én elhiszem.
2018. szept. 12. 15:57
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
De régebben nem is volt ennyire internetfüggő a korosztály. Persze, 5 éve is voltak már okostelefonon lógók egész nap de nem annyira durva értékrendben mint manapság. Ma 10-ből 11 középiskolás csak azt nyomja minden szünetben, órán egyéb helyen. Na most ehhez, hogy mész csak úgy hozzá, amikor egész álló nap fel se emeli a fejét? Arról nem is beszélve, hogy kb 5 perc múlva már a neten látod magad, ahogy rajtad röhögnek. Azért 5-10 éve ez nem volt ennyire durva. És sajnos ezért lesz egyre rosszabb ahogy megy előre a kor.
2018. szept. 12. 16:21
 15/17 A kérdező kommentje:
Ez jogos. Nagyon eltorzulnak ezek a kapcsolat , meg ez az egész ismerkedés. Sajnálom a fiatalabb generációkat.
2018. szept. 12. 16:45
 16/17 anonim ***** válasza:

Az egyik válaszolóval nem értek egyet mivel 20+ is nyavajognak. Emlékszem még régebben volt egy 26-30 körüli pasi aki dolgozott és én voltam a rossz hogy nem adok neki eselyt, illetve hogy biztos ha egy gazdag pasi lenne érdekelne. Mondhattam szépen hogy nem így van de hát nem akarta megérteni. Még olyanokat magyarázott hogy csak a magyar lányok ilyenek, hát ez is egy nagy butaság...

A kérdésre válaszolva én is "nyavajognak" hogy nincs barátom és hogy jó lenne, viszont én tettem érte és úgy tehát van különbség.

Az hogy az itteniek hogy gondolják, mit tesznek érte azt nem tudom. Viszont az egy dolog hogy tini kategória ettől függetlenül itt is lehetnek normális emberek.

2018. szept. 12. 17:10
 17/17 anonim ***** válasza:

Az élet már csak ilyen :-D

20F

2018. szept. 13. 04:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!