Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lehet közös jövőnk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet közös jövőnk?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok és tetszik nekem egy 38 éves férfi. Tudom, hogy ez a korkülönbség soknak tűnik, de úgy érzem nagyon közel kerültünk egymáshoz ezalatt az 1 év alatt. Szerintetek működhet ez a párkapcsolat? Rendőrként dolgozik, nagyon itellingens ember és gamer, csakúgy mint én. Sok közös van bennünk, tényleg.

ui.: Jelenleg van egy 19 éves barátom, de érte őt is otthagynám.

Normális válaszokat kérek, nem "menj vissza suliba" fajtákat, köszi. :)

2018. szept. 9. 20:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát, szerintem 22 év korkülönbség az már sok. Szerintem inkább maradjon meg ez szimpla barátságnak. Lehettek lelkitársak úgy is, hogy nem jöttök össze, hanem megmaradtok ilyen baráti-szinten. PL te mondjuk 10 év múlva kitalálod, hogy szeretnél gyereket, de akkor ő már 48 lesz, és nem feltétlenül rajongana az ötletért.
2018. szept. 9. 20:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én a játêkban találtam egy srácot aki 10 évvel idősebb volt nálam és össze is jöttem vele, de nagyon megbántam.

Ugyanis ő már ilyen korban többre vágyik, amit én nem tudtam teljesíteni és itt az összes témára gondolok.

Ha gondolod privátban kifejtem, de szerintem nincs ennek jövője...

Inkább veled egyidőssel vagy tőled egy picit idősebbel próbálkozz, de ne ilyen nagykorúval.

2018. szept. 9. 21:08
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

Hat ha ott hagynád a barátod, akkor már most ajánlom a szakítást, ne rabold már szegény gyereknek az idejét.

Egyébként ebbe a korban sok, viszont még ettől függetlenül is működhet

2018. szept. 9. 21:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Sok a korkülönbség, biztos nem működne. És a jelenlegi pasiddal most azonnal szakíts!!!
2018. szept. 10. 16:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem valószínű a közös jövő, viszont ha ott hagynád a barádod a helyedben azonnal szakítanék.
2018. szept. 29. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!