Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti mit gondoltok erről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Nemrég jöttünk össze a barátommal, és mikor eldöntöttük, hogy együtt vagyunk, azt mondta, hogy majd suliban ne nagyon "enyelegjünk", majd csak ha vége van aznap a sulinak. Mármint amikor kiértünk.

Állítólag azért, mert az osztályfőnöke rászállna, mint a többi osztalytarsara akik párkapcsolatban vannak.

Szerintetek tényleg így van, vagy csak nem mer felvállalni?

(Egy hete vagyunk együtt)

2018. aug. 31. 22:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérdezd meg tőle, mi honnan tudjuk mit gondol
2018. aug. 31. 23:14
 2/6 anonim ***** válasza:
83%

Tök normális dolog, ha nem akar mindenki előtt a szádban és egyéb helyek matatni

Szolid csók, inkább puszi, ölelés, max kézfogás

Én is hányok mikor a folyosón a srác a csaj nyelőcsövét és végbelét keresi

2018. aug. 31. 23:17
 3/6 anonim válasza:
100%
Uuu nagyon átérzem. Velem is ez volt. Az azóta expasim kb a suliban levegőnek nézett aztán mikor senki nem látott minket hirtelen észrevett. Mikor rákérdeztem azt mondta hogy csak "miattam" hogy ne piszkáljanak meg ilyenek. De szerintem inkább magát védte mintsem engem. Pont emiatt is mentünk szét. Szerintem kérdezd meg és mondd el mi bánt. Biztos ki tudtok valamit találni együtt.
2018. szept. 1. 00:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális válaszokat! :)
2018. szept. 1. 01:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ennek alapdolognak kene lennie.

Marmint ebbe semmi olyan hu meg ha dolog nincs:)

Kesobb ha egy hazaspar egy munkahelyen dolgozik ok se nyaljak faljak egymast es megtisztelik annyira a tobbi kollegat, hogy nem a pajzankodast kell nezniuk.

Ez igy igaz a sulira is.

Tenyleg kellemetlen helyzeteket tud okozni.

Na meg nem az iskola falai koze valo a nagy nyalakodas es szerelem parti.

2 sulis tarsammal jartam anno(nem egyszere nemis egy suliba).

De tulzottan nem zavart es annyira nem gondoltam tul, hogy csak suli utan fogunk "enyelegni" addig max egy gyors szajra puszit kapol:D

Szoval szerintem ebbe semmi olyat ne lass bele,mert csak magadnak okozol fejfajast.

Na meg milyenek a sraco:D

"-NA MEGDUGTAD MAR?"

20/L

2018. szept. 1. 11:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Igazad van.. köszi a normális választ! :)
2018. szept. 4. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!