Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről?
Nemrég jöttünk össze a barátommal, és mikor eldöntöttük, hogy együtt vagyunk, azt mondta, hogy majd suliban ne nagyon "enyelegjünk", majd csak ha vége van aznap a sulinak. Mármint amikor kiértünk.
Állítólag azért, mert az osztályfőnöke rászállna, mint a többi osztalytarsara akik párkapcsolatban vannak.
Szerintetek tényleg így van, vagy csak nem mer felvállalni?
(Egy hete vagyunk együtt)
Tök normális dolog, ha nem akar mindenki előtt a szádban és egyéb helyek matatni
Szolid csók, inkább puszi, ölelés, max kézfogás
Én is hányok mikor a folyosón a srác a csaj nyelőcsövét és végbelét keresi
Ennek alapdolognak kene lennie.
Marmint ebbe semmi olyan hu meg ha dolog nincs:)
Kesobb ha egy hazaspar egy munkahelyen dolgozik ok se nyaljak faljak egymast es megtisztelik annyira a tobbi kollegat, hogy nem a pajzankodast kell nezniuk.
Ez igy igaz a sulira is.
Tenyleg kellemetlen helyzeteket tud okozni.
Na meg nem az iskola falai koze valo a nagy nyalakodas es szerelem parti.
2 sulis tarsammal jartam anno(nem egyszere nemis egy suliba).
De tulzottan nem zavart es annyira nem gondoltam tul, hogy csak suli utan fogunk "enyelegni" addig max egy gyors szajra puszit kapol:D
Szoval szerintem ebbe semmi olyat ne lass bele,mert csak magadnak okozol fejfajast.
Na meg milyenek a sraco:D
"-NA MEGDUGTAD MAR?"
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!