Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy utaljak neki ra?
Figyelt kérdés
Van egy lany akit szeretek de ugye van egx bukkeno hogy o lagjobb baratom es mar beszelgettunk errol es ezzel zartuk le : ha elrontjuk akkor a baratsagunk nem tud ugyan ojan lenni ... csak az a baj hogy tetszik es szerintem en is neki csak nem akarom azt mondani hogy szeretlek mert ugye szoktuk egyasnak mondani gogy imadlak szeretlek vecezzuk egymast sokat nevetunk es nagxon sokszor irunk egymasnak szivet altalaba amikor o ir nekem szivet en is neki ... es nagyon sokat beszelunk ejjel nappal mindig ... es felek elvesziteni ot ... (en fiu o lany) szerintetek utal valamit ? Mert most az a celom hogy utaljak neki ovatosan. ( trollok kimeljenek) ...2018. aug. 31. 18:57
2/5 anonim válasza:
Ó, b**szki!!!
Micsoda elsöprő helyes írás! XD
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddig nem ertelmes valaszokat amugy : 13f/15l es telefonon nehezebb irni mint gepen 😁
2018. szept. 1. 05:03
5/5 anonim válasza:
Ugyan ebben vagyok én is. De teljesen ez. Találkozzatok. De türelem türelem. Ez egy patt helyzet. Mind a ketten kipróbálnátok, de ha elrontjátok akkor féltek, hogy pedig akkor mi lesz.
Én még azért ismerkednék másokkal is, ne ragadj le rajta. Egyébként meg ha találkozni is fogtok meg ilyenek akkor sem kell rácuppani, ahogy hozza a helyzet. Meg ez nagyon jó dolog ha van egy más nemű barátod, mert ki tudod kérni a véleményét, mert ő másik szemszögből látja.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!