Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnom azert szakit velem mert nem valtok iskolat ez jogos? Tobbi lent.
Figyelt kérdés
Fel eve elhagytam ot az egyik osztalytarsamert de csak 2hetet beszeltem azzal a lannyal es csak 1x talalkoztam vele sulin kivul, de semmi nem tortent abba a 2hetbe meg egx csok sem mert belul a baratnomet szerettem ezert negmondtam az osztaly tarsamnak hogy nem szeretem es vissza kereckedtem a baratnomhoz ami nem ment konnyen de nagyjabol mregoldodott. Iden eretsegiztem es meg van egy ev okj-m abba a suliba es az a lany akiert elhagytam a baratnomet ott marad es ezert azt mondta valtsak sulit vagy elhagy, szuleim nemg engedtek mondvan egy ev van hatra felesleges uj kornyezetbe csoppeni. Sok vita aran elfogadta a baratnom is de most agusztusba megint ugyan ezt mondta, en bementem megkerdezni lehetek e magan tanulo de nem lehetek mert ez mar felnot kepzes, na es az erdekel hogy szerintettek jogosan keri ezt? Mert az ismeroseim meg a tanarok es a szuleim szerint nem. Hozza teszem egyszer nem szoltam ahoz a lanyhoz levegonek nezzem de nem hiszi el:( csak a kerdesre erdekel a valasz a helyes irasi hibak fikazasa nem erdekel2018. aug. 30. 10:16
1/3 anonim válasza:
Ne haragudj, de aki ilyen feltételeket szab, attól én magam menekülnék.
... persze, az más kérdés, hogy én nem passzolnék egy iskolát azért, hogy közelebb legyek valakihez. Ez nem feltétele egy kapcsolatnak...
2/3 A kérdező kommentje:
En is igy gondolom, es a korulottem levok is, es hiaba mondtam neki nem erdekli
2018. aug. 30. 11:03
3/3 anonim válasza:
Szerintem engedd el a csajt:D
Kesobb milesz:
Nem mehetsz be egyedul a ferfk wcre, mert az messze van tole?:D
Nem.
Ez nem normalis.
Egy csaj miatt se rugd fel igy az eleted
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!