Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mennyi időbe tellik amíg egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dundus1000 kérdése:

Mennyi időbe tellik amíg egy lány beleszeret egy fiúba? (Én 17 vagyok a lány 18)

Figyelt kérdés
Együtt vagyunk kb. 3 hete. Másfél hete mondtam neki először, hogy szeretem de ő nem mondta ki, mert még nem érzett így. Honnan tudom hogy mikor szeretett belém, hogy újra mondhassam neki? (Mind a kettőnknek ez az első párkapcsolata)
2018. aug. 25. 00:18
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem mondani hogy kb.hetente kétszer találkozunk. (nem tudom mennyire fontos ez az infó, de a szexen kívül mindent erotikus jellegű dolgot szoktunk csinálni)
2018. aug. 25. 00:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem sok ideig tart. Mármint az elején természetesen még az van hogy nagyon kedveled a masikat. ( Első 2 3 hét talán. )

Aztán kezded megszeretni. Ez talán az első hónap után.

2018. aug. 25. 00:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

*Megszeretni mindenet. Ez talán az első hónap után .

És végül kezded egyre jobban megszeretni.

Egyébként en nem tudom mikor szerettem bele a barátomnak teljesen. De talán fél év után tudtam azt mondani hogy igen én nagyon szeretem és fuhh.

Persze előtte is szerettem de gondolom tudjátok hogy ennek vannak szintjei.

Egyébként az előző voltam csak véletlenül hamarabb elküldtem.

2018. aug. 25. 00:59
 4/5 anonim ***** válasza:
A 'meglátni és megszeretni' és a 'soha' közötti idő.
2018. aug. 25. 05:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Kicsit elsietted a dolgot. Másfél hét után? Leghamarabb 2-3 hónap után mondhatod ki! Ha nekem a fiúm ilyen hamar szerelmet vallana, biztos beijednék. Fiatalok vagytok, nem kell semmit se elsietni.
2018. aug. 25. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!