Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Elűzöm a barátnőmet?
ha nincs baj, csinálunk magunknak
Próbálj meg JELENLÉTBE érkezni. Vele vagy, csak ez legyen a fontos - ne önmagadba mélyedj. Valószínű valamilyen múltbéli rossz történések okozták ezt az önbizalomhiányt. De túl kell tenni magad rajta: itt van Ő és itt vagy Te. Semmi más nem fontos. Rá figyelj, ne magadra. / mindenki aggódik ám, Ő is, "tetszeni fogok neki?", próbálgatja a ruháit a tükör előtt, semmit sem érez elég jónak stb/
Nekem is volt egy ilyen barátom, nekem is baromi szarul esett amikor elkezdte mondani hogy biztos nem is szeretem hogyan is szerethetem mikor ő olyan nyomorult...egy idő után nem is tudott velem másról beszélni csak sajnáltatta magát egyfolytában (már bocsánat hogy ezt így kimondom, tudom hogy ez egy probléma és nem könnyű de nem ez a megoldás hogy ülsz ölbe tett kézzel és hisztizel miközben megpróbálhatnál túllépni rajta).
Már én se éreztem magam jól mellette, bárhogy próbáltam vele erről beszélni, segíteni is próbáltam, de gyakorlatilag meg se próbált változtatni, nyilván ez volt a kényelmesebb megoldás.
Szóval ha szeretnéd folytatni ezt a kapcsolatot akkor valahogy próbálj meg túllépni ezen a dolgon, nem tudom mitől lehet, esetleg kérj segítséget pszichológustól. Ha szeretnél ezen javítani az már egy jó jel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!