Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek jogosan haragszok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan haragszok?

Figyelt kérdés
A párom és én megyünk egy lány születésnapjára. A párom és a lány nagyon jóban vannak. Barátom nem akart neki külön ajándékot venni, ezért én mentem el venni a csajnak, a saját pénzemből. Ő azt mondta, úgy adjuk neki oda, hogy közösen vettük, aztán kitalálta, hogy ő még vesz neki rózsacsokrot. Nekem két év alatt egyszer vett egy szál rózsát, és nekem a rózsa és a virág adás elég romantikus dolognak számít. Ez normális?
2018. aug. 9. 22:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ezt kérdeztem tőle. Azt mondta, hogy az apja mondta neki. Ez tuti nem igaz, mert az apukája tudja, hogy én nem vagyok jóban azzal a lánnyal annyira, és tudja hogy nem kedvelem, szóval valószínűleg nem tenne ilyet direkt, mivel eléggé jóban vagyunk.
2018. aug. 10. 00:16
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd a francba ezt a srácot ez egy tajparaszt.

Eleve az hogy nem képes venni ajándékot és neked kell a Saját pénzedbol venni egy olyan lánynak akit tulajdonképpen nem is kedvelsz ami érthető is ha jóban van a barátoddal.

De az hogy még rózsa csokrot is akar venni és neked meg max egyet vett eddig pedig ti vagytok együtt.. Hát több mint szánalmas.

Vagy próbáld meg megbeszélt vele

2018. aug. 10. 02:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Előzo vagyok bocsi a vége lemaradt

Szóval vagy beszéld meg vele (bár ahogy láttam ez nehezkes) vagy hagyd ott annyi rendes kedves srác van meg a világon.. :) sok sikert

2018. aug. 10. 02:49
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Az elso vagyok, akkor nincs mirol beszelni szerintem...

Ha igazan fontos lennel a baratodnak nem fosna le keresztivben.

De ez az en szemelyes velemenyem. :)

2018. aug. 11. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!