Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek? Mit gondoltok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Valamelyik este felhívott és azt mondta hogy már nem biztos a kapcsolatunkban. Nem tudja hogy szeret-e aztán pár óra mulva meg egyszer hogy hülyeség volt ezt mondania és nem akar elveszíteni. Azóta valami megváltozott bennem. Már nem tudom, hogy biztosan komolyan gondolja e ezt az egeszet. Szerintem ha valaki szeret valakit akkor azon nem kell gondolkoznia. Ti mit gondoltok? 16/l ő 16/f

2018. aug. 8. 11:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, én is így gondolom. Hogyha nekem a párom ilyet mondana, akkor biztosan nem erőltetném tovább, mivel ez már az a szint, hogy nehéz visszafordítani. És nincs meg a szenvedély, vágy, satöbbi, hogyha ilyet mond neked. Ugyan még most húzhatjátok egy kicsit, de szerintem egész életetekben biztos, hogy nem fogtok együtt maradni és lehet érdemesebb lenne továbblépni, hogy egy számotokra alkalmasabb partnert keressetek és ismerkedjetek vele.

17/F

2018. aug. 8. 11:23
 2/2 anonim válasza:
Nem biztos az erzeseiben de vissza hivot ami azt jelenti hogy bele gondolt mien lenne nelkuled es nem akar elvesziteni de szerintem ezt vele beszeled meg.
2018. aug. 8. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!