Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Srácok! Titeket zavar ha a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Titeket zavar ha a barátnőtök beakar védeni titeket? Zavarja az egótokat? Mármint ha harcias szellemű és kisajátít meg ilyenek.

Figyelt kérdés

2018. aug. 7. 01:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Szóval ha valaki szereti a párját és felidegesiti ha rosszat szólnak rá és nem csak bőg hanem beszol másoknak akkor az a lány már nem is lány hanem egy FÉRFI :D huhh hat ez aztán a logika

Na de mindegy is ez is egy vélemény köszi a válaszokat!!

2018. aug. 7. 23:02
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem nem férfi,csak az a férfi dolga a lányt megvédeni nempedig a lánye..persze lehet a lány is védő,de ismétlem,szerintem ez a fiúk dolga.
2018. aug. 7. 23:36
 13/17 A kérdező kommentje:
Engem nyilván ő véd meg. De itt most az a kérdés hogy hogy esik a fiúknak az ha egy lány akárja megvedeni őket
2018. aug. 8. 00:16
 14/17 anonim ***** válasza:
A kisajátítás az mindig rossz; majd a pasi lekoptatja, ha nem akarja, hogy új csajok legyeskedjenek körülötte. Kultúráltan le tudja koptatni a környékezőket; szóval szerintem nem kell őt féltened; a másik, hogy birtokolni nem kéne a másikat; énnekem ha pasik lennék, ha csaj; akkoris rosszul esne, hogy nem nézel annyiba, hogy ura vagyok a helyzetnek;mármint olyan esetben, ha nincs gorombáskodás, és kedvesen elhajthatók a környékezők, mert nem agresszívoskodnak, hanem csak kedvesen próbálkoznak, és akkor meg lehet nekik kmondani, hogy "bocsi, foglalt vagyok,d e aranyos vagy , de tényleg cska már van párom" És akkor érti. Ha nem érti, akkor kell a védelem.
2018. aug. 8. 14:02
 15/17 anonim ***** válasza:
*de ilyen agresszív vérszívóskodás, meg ilyen hárpia ne legyél, szerintem az taszító; lehet ott ábrándul ki belőled rögtön.
2018. aug. 8. 14:03
 16/17 anonim ***** válasza:

Kisajátít?

Ezt hogyan értsem?

Autonómus személyiség vagyok, nem valaki másnak a bábja!

2018. aug. 10. 17:20
 17/17 A kérdező kommentje:
A kisajatitas csak lányokkal szemben ertetendo a haverjaival csinálhat akármit. (és mielőtt írnátok igen megbízok benne csak attól még lehet rossz érzésem ha lányokkal van 😁)
2018. aug. 10. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!