Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek ez miert van? Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez miert van? Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Utalom hogy dohányzik.Utalom hogy semminek nez.Utalom hogyhogy ezt szóvá teszem ,neki all feljebb.Utalom hogy mindig talál valami mas elfoglaltságot csakhogy ne kelljen velem foglalkoznia.Utalom hogy nem ölel meg.Utalom hogy nem beszelget velem.Utalom hogy nem csókol meg.Utalom ha barmi gondja van velem nem tudja egyedul megoldani mindig támogatás kell neki hátulról(anyja).Utalom hogy engem okol azert amiért kevesebbet van a barátaival.*Utalom hogy azt mondja hogy allandoan hisztizek,besertodok,amikor ő is ugyanazt csinálja.Utalom hogy ő meg mondhatja hogy mit csináljak vagy mit ne,amikor ő azt csinálhat amit akar.Nemtudom meddig birom...de szeretem.

*kapcsolatunk elejétől kezdve ő volt az aki minnél tobbet akart velem lenni,tobbet talalkozni, es erre most egyre kevesebbet akar velem lenni...

Szeritetek ez miert van?Mit csinaljak?

2018. aug. 5. 15:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szóvá tetted, meg akartad vele beszélni, nem lehetett. Ennél többet nem tehetsz. Esetleg próbáld meg egy párszor jobb belátásra bírni, s ha reménytelen, akkor...
2018. aug. 5. 15:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Csak egy kérdésem van: miért nem szakítasz vele?
2018. aug. 5. 16:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Azért mert szeretem.
2018. aug. 5. 20:23
 4/6 anonim válasza:
Szerintem elég egyértelmű,hogy ő már nem úgy érez irántad... A legjobb, ha szakítasz.. :/
2018. aug. 5. 21:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Velem is pontosan ez játszodott le a barátnőmmel

minden egyes pont amit leírtál passzol

+annyi még hogy bolond a lány, nagyon....de a rózsaszín köd elvakított.

Félre kacsintgatott, hazudott megcsalt és még én vagyok a hibás. Megadtam neki minden amit tudtam, sőt mindenemet neki adtam, míg ő szinte semmit.

Mindennél jobban utálom mára, és több pénzzel tartozik mint amennyit a következő 20évben megtudna keresni....pláne h a munka neki büdös, lealacsonyító de mindig minden kell neki.

Kérdező szakíts vele, keress mást és lény végre boldog úgy hogy az kapod a kapcsolatodtól amit elvársz és amit te is adsz bele.

Már így is csak egy komédia részéről az egész, ne hagyd hogy tovább szenvedj emiatt, mert ez csak egyre rosszabb és rosszabb lesz ahogy tellik az idő. Egyre többet fog magának megengedni, és ha véletlen egy gyerek becsúszik az ti és a gyerek meg még jobban megszenvedi majd.

2018. aug. 5. 22:23
 6/6 anonim válasza:
Szakíts vele minél hamarabb, ugyanis ha ez így fog menni tovább, akkor csak ki fog használni. És valószínűleg így fog menni továbbra is a dolog... Annyira sok ember van a világon, biztosan fogsz találni valaki mást, akiben nem fogsz utálni ennyi mindent.
2018. aug. 6. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!