Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lehet még újra olyan a barátnő...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még újra olyan a barátnőm mint az elején? Mi történhetett vele?

Figyelt kérdés
Február óta vagyunk együtt. Én még mindig ugyanúgy szeretem őt mint az elején. Eleinte hangot adott neki hogy szeret velem lenni és hogy várja hogy újra találkozzunk meg hogy szeretné hogy most is vele legyek. Mostanra viszont egyre inkább úgy veszem észre hogy kezd megszokott dologgá válni hogy együtt vagyunk. Csak úgy elvan velem, érzelmet viszont egyre kevésbé veszek észre. Már régóta vártuk a nyarat hogy majd milyen jó lesz meg mennyi programot szervezünk. Hogy majd megyünk sátorozni meg Balatonra meg sokat megyünk egymáshoz, akár napokat is. Ebből még semmi nem valósult meg és nem is hiányzik neki. Néha úgy találkozgatunk, de nem igazán azért mert hiányzom neki, inkább csak azért hogy ne unatkozzon, amúgy meg ha lenne más programja akkor simán eltöltené nélkülem a nyarat. Nem tudom hogy fogalmazzam meg hogy értsétek. Eddig csak üres nyafogásnak tűnik, de én érzem hogy valami megváltozott. Már nem szeret úgy időt tölteni velem, nem fejezi ki hogy szeret és akármit teszek érte, már teljesen természetesnek veszi. Hiányzik az aki eleinte volt, akin éreztem hogy örül hogy lát és nem csak úgy megint menjünk valahova mert különben unatkozna. Hiányzik hogy este elalvás előtt chateltünk ahelyett hogy sorozatot nézett volna. Hiányzik a hiányzol szó és a "jó lenne ha itt lennél velem". Van még esély rá hogy vissza kapjam azt aki az elején volt?
2018. júl. 27. 01:47
 1/5 anonim válasza:
Hát így nehéz megállapítani a hallottak alapján,talán a nagy románc lejárt nála,esetleg már nem úgy érez,de szerintem ezt mindenképp vele kéne megbeszélned ,mondd el neki mit érzel lehet úgy érezte megfojt a szeretetével/esetleg családi gondjai vannak.
2018. júl. 27. 03:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Te mit teszel a kapcsolat helyreállításáért?
2018. júl. 27. 08:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem, nem lesz már olyan, mint az elején.
2018. júl. 27. 08:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor mondanám azt neki, hogy tartsunk szünetet, ha pedig nem hiányzom neki akkor se és nem keres sokáig...akkor bármennyire is szomorú...itt a kapcsolat vége.
2018. júl. 27. 13:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Inkább pasizz, velük nincs annyi gond.
2018. júl. 27. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!