Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit adtatok a barátotoknak az 1 éves évfordulótokra?
16 évesek vagyunk. Nemsokára 1 éve leszünk együtt és nincs sok ötletem.
Úgyhogy köszönöm mindenkinek aki tud valamit segíteni.
Mekkora költségekbe akarod verni magad? Pl ha focifan, és követi a LaLigat, illetve az nb1-et, akkor pl egy Újpest - Sevilla meccsre egy jegy. Vagy a kedvenc csapata meccsére egy jegy.
Esetleg most lesz a magyar Forma-1, akkor arra.
Ha nem szereti a sportot, hanem pl a színházat, akkor egy színház jegyet.
Ha nem akarsz sokat költeni, akkor valami olyasmit, amiről egy közös élmény jut eszedbe.
Én valami kézzel készítettet adnék neki, például egy rajzot, levelet, pólót (amire ráfestesz valami szöveget például), ilyesmit... De az is jó, ha együtt töltötök egy napot, elmentek ide-oda vagy csak egész nap otthon lustálkodtok, amelyiket jobban szeretitek. Esetleg süthetsz neki valami sütit, ha tudod mi a kedvence akkor az a legjobb.:)
(Szerintem fölösleges drága ajándékokkal elhalmoznod, mert úgysem abban nyilvánul meg a szeretet... Ezért is mondtam olyan dolgokat most, amik nem kerülnek kimondottan sok pénzbe, de legalább szívből jönnek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!