Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Az ölelés megcsalásnak minősül?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ölelés megcsalásnak minősül?

Figyelt kérdés
Már nem vagyok együtt a pasimmal, mert megcsalt. És pont azon gondolkodtam el, hogy én akkoriban (kb fél éve) megcsaltam-e. Mivel csak ölelés történt egy sráccal, aki csak barátilag volt a barátom, így nem tudom, hogy megcsaltam-e. Azért kérdem ezt, mert az a pasi, aki átölelt, ő többet akart barátságnál, és úgy voltam vele, hogy egy ölelésben nincs semmi. Persze azt sem bántam volna így utólag, ha megcsókol, persze akkoriban ezt nem engedtem volna, mivel akkor még nem tudtam, hogy a párom félrekúrt, így lelkiismeretfurdalásom lett volna ténylegesen megcsalni őt. Ezért nem is történt semmi több az ölelésnél. Tehát akkor most megcsaltam az exemet vagy nem? :D 16L
2018. júl. 23. 12:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem, nem az, bár nem tisztességes dolog,hohy annak ellenére is megöleled,hogy tudod, benne örökké ott lesz a hátsó szándék. Azért, mert egyrészt adod alá a lovat,másrészt volt egy barátod (vegyük úgy,hogy alap esetben nem csal meg a másik fél), akinek a barátnője még a nála próbálkozó pasikat is megöleli. (Egyébként a srác soha nem volt barátod,mert a barátság KETTŐ emberen múlik,ő pedig nem scak barátod akart lenni.)
2018. júl. 23. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!