Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönnek a teltebb lányok?
Közel sem dagadt lányokról van szó. Sokkal inkább egészségesen telt, életvidám, igényes lányokra gondolok. Vagy inkább a Victoria’s Secret 30 kilós modelleket választanátok?
Várom a véleményeket, kort is írjatok! :)
Nekem nem. Szerintem az nem igényes, aki nem törekszik rá, hogy leadja a felesleget, legyen az akár 5, akár 50kiló.
A Victoria's secret modellek meg általában 55kg körüliek 175cm magassággal. +/- 5kg illetve +/- 5cm
Szélsőségek, megint a szélsőségek és a hamis kompozíciós érvelések.
Atyám borogass!
Aki egészségesen él és tud a testére vigyázni, az tetszik. Nem kell ehhez vékonynak lenni, de nem is kell dagadtnak. És nem cukor betegsége, nem a pajzsmirigye miatt dagadt emberekről beszélek, hanem az igénytelen, élvezetből és lustaságból elhízottakra. Aki a saját testére nem tud vigyázni, hogy fog tudni arra, aki megbízik benne?
Nekem tetszenek a telt lányok! Szívesen meg is ismernék egyet. :)
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!