Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ha a ronda lányok is szép...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a ronda lányok is szép pasit akarnak, akkor a ronda pasiknak mi marad?

Figyelt kérdés
2018. júl. 12. 17:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Megértelek kérdező... A külsőm miatt, én sem kellek a lányoknak.. 22/F
2018. júl. 14. 15:43
 12/13 kupicalajos válasza:
Hidd el kérdező bonyulult az élet. Nekem pl punk külsőm van de a hajam nem olyan az csak simán hosszú összefogott, szeretek szegecses farmermellényt hordani meg ilyennek mert nem akarok ehhez a malyi ecsethajú vivatévén felnevelkedett generációhoz tartozni. A lány barátaim viccesnek mondanak és kedvesnek, a lányokat istennőként szeretem és tisztelem és nem érdekel mekkora a mellük mert nekem egy szép szem/arc mindennél többet ér. Egyetemre járok szóval nem vagyok egy kretén de a lányok így is leráznak. Hidd el kérdező ebben a korban amiben élünk a nem a ruha teszi az embert mondás már rég temetve van.(bocsi a helyesírás miatt van egy kis diszlexiám) 24/F
2018. júl. 14. 17:39
 13/13 anonim ***** válasza:

"Ha a ronda lányok is szép pasit akarnak" , az egy dolog, hogy mit akarnak, legfeljebb szeretnének.

Viszont ronda lány nem fog szép pasit kapni (csak kivételes esetben). Ahogy Ronda pasi se fog jót nőt (szintén akadhat kivétel).

A rondák vagy kompromisszumra jutnak önmagukhoz mérten elfogadják a másik nemet, vagy az egyedüllétet választják és álmodoznak tovább.

ui: számomra ronda jelző nem az átlagost vagy átlagon alulit jelenti, hanem pl mehetne zombinak smink nélkül kategória.

2019. jan. 28. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!