Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Melyik a jobb? Ti mit tennétek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a jobb? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Hétfő reggel kiderült, hogy terhes vagyok, de mivel orvostól egyből mentem dolgozni mobilnetem nincs párom már dolgozott nem tudtam neki elmondani mire hazaertem viberen írt egy számító üzenetet és letiltott (nem csak ott, mindenhol) elérhetetlen. Melyik a jobb ha megkerem egyik ismerősömet hogy küldjön att neki egy üzenetet fbn vagy ha én csinálok egyasikat és arról írom meg neki hogy mi a helyzet. Ti mit tennétek?

18L

2018. júl. 12. 17:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Személyesen a legjobb. Úgy nem megy?
2018. júl. 12. 17:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Menj el hozzá, csengess be, és mondd el, mi a szitu..
2018. júl. 12. 17:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Félek hogy ki se nyitná, vagy nem ő nyitná ki
2018. júl. 12. 17:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha nem személyesen mondod el, lehet, azt hiszi, blöffölsz.
2018. júl. 12. 18:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Ugyse erdekli, hogy megtartod-e gyereked. Ha megtartod, azzal nem hozod vissza a kapcsolatot. Nehezebb eleted resze leszel, munka és pár nélkül... Azt akarod h gyereked apa nélkül nojjon fel? Irany abortusz.
2018. júl. 12. 19:19
 6/6 anonim válasza:

Már Neharagudj de ha fel csinált kötelessége legalább

Elfogadnia és megtudnia hogy terhes vagy minél hamarabb mondd el neki

2018. júl. 13. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!