Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem tudom kidobni a barátom!...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom kidobni a barátom! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most kertem tole szunetet, mert megutott 1 honapja. Azota probalom magam tul tenni rajta de nem megy. Tudom hogy mar akkor ki kellett volna dobni. 2 hete egy baratnomet kertem meg h legyen ramenos es irjon neki stb elkuldott a csaj egy kamu kepet a s€ggerol (kozbe vegig telefonaltunk es mi kerestuk ki a kepet), a baratom meg vissza kuldott egyet a f@rkarol. 10 honap utan azert megismerem h ove e vagy sem.... sajnos nem volt kamu kep. Megsem tudom kidobni. Nem tudom mit mondjak neki, valahol faj nekem is ez az egesz. O hajtogatja h nem tud nelkulem elni, neki semmi nem megy nelkulem meg stb. Mit tegyek? Segitsetek kerlek!!

2018. júl. 11. 20:33
 1/8 anonim válasza:
0%

1 Hívd rá a rendőröket

2 hazudj kamuzz nekik a barátodról lehet kiba☆☆ák

2018. júl. 11. 20:38
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Csinálhatod amit az első javasolt, de ne hazudj.

Csak éredekel: Ha pofán váglak, megdughatlak?

2018. júl. 11. 20:43
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
pedig muszáj kidobnod, "mert megutott 1 honapja" - ebből menekülni kell. Nem baj, ha "nem tud nélküled élni" nem kár érte, egy hulladék. Hogy ocsmány és undorító, amit utána írsz. Találj egy normális embert.
2018. júl. 11. 20:46
 4/8 anonim válasza:
85%
Az nem férfi aki megüt egy nőt
2018. júl. 11. 21:21
 5/8 anonim ***** válasza:
86%

őőő 20 év mulva is ua lesz vagy most dobod vagy elfogadod h megcsal naponta a baratnoiddel is (akár), és azt h lesznek vitak és megtobb utés

dobd ki a ****************************

sok sikert a továbbiakban

2018. júl. 11. 22:04
 6/8 anonim ***** válasza:
84%

Vegyél erőt magadon, mert minél előbb dobod ki, annál nehezebb lesz. Esetleg megpróbálhatod felírni egy lapra azokat a dolgokat, amiket ellened követett el. ,,Megütött, hazudott, másnak küldött intim képet". Hívd fel, valami nyilvános helyen kérj találkozót (ahol nem tud bántani téged) és vidd magaddal az esetlegesen nálad maradt cuccait. Add a kezébe őket és mondd neki, hogy vége.

Sokkal értékesebb van annál, hogy egy boldogtalan és erőszakos kapcsolatban maradj, ahol nem tisztelnek. Menni fog, meg tudod csinálni! :)

2018. júl. 11. 23:05
 7/8 anonim ***** válasza:
És miért nyávogsz?
2018. júl. 12. 20:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Miert nyavognek?????? Vagy nem ertem
2018. júl. 12. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!