Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 16-18 lányok! Ti mit szólnátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-18 lányok! Ti mit szólnátok, ha a barátotok azt kérné, hadd vegye fel a tangátokat?

Figyelt kérdés

Csak otthon, kettesben, a négy fal között, az előjáték részeként. Nagyon rossz véleménnyel volnátok róla?

17/fiú

2018. júl. 10. 10:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%
Ez még mindig nem a szexualitás kategória,ez a viselkedés felnőtteknek való
2018. júl. 10. 12:44
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Elfogadom, hogy sokak számára ez túl van egy határon, vagyis "beteges", lehet hogy az, de mit tegyek ezzel? Ha rossz a kategória, bocsánat, de nem vagyok 18, ezért nem írhattam a szexualitás kategóriába sem.

Mindenesetre utolsó, kérlek azt, hogy ez a viselkedés a felnőtteknek való, az elmémnek magyarázd vagy tudatalattinak vagy nem tom minek, mert amint látod, már nem felnőttként is van ilyen.

2018. júl. 10. 12:59
 13/17 anonim ***** válasza:
16%

Ezt sajnos én is “betegesnek” tartom...

nem engedném hogy felvegye a tangám, szerintem az nem a férfiaknak való, sőt még én se szeretem...

Poénból, egyszer oké, de előjátéknak semmiképp se... szerintem az egész dologtól el is menne a kedvem...

18L

2018. júl. 10. 13:51
 14/17 anonim ***** válasza:
11%
Azt hogy mától szingli vagy
2018. júl. 10. 14:50
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Lányok, akik azt írjátok, egyből szakítanátok: elhiszem, hogy így gondoljátok ezt, amikor a kérdést olvassátok. De nem hiszek nektek, mert kívülről nézve baromi könnyű lehet szakítani valakivel, akit nem is ismertek. De képzeljétek el, hogy együtt vagytok valakivel x ideje, teszem azt 1 éve. Tökéletes a kapcsolat, hű hozzátok, vicces, anyukátok kedveli... stb. És akkor dobja be ezt. Ezek után nem hizem el nektek, hogy ti csak úgy azt mondanátok, hogy oké, hát vége. Azt elhiszem, hogy elleneznétek, meg egyebek. Én csak azt mondom, hogy ne vegyétek már ennyire félvállról. Legyen ennyi önismeretetek. Ha valakivel emiatt gondtalanul szakítanátok, méghozzá azonnali hatállyal, és meg sem ér annyit, hogy fontolóra vegyétek, akkor nem is szerettétek igazán.
2018. júl. 10. 15:06
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Viccből már vette fel exem, de nem előjáték részeként...
2018. júl. 10. 16:14
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon tetszene:3 voltam már olyan sráccal aki fel szerette volna próbálni, a bugyimat is, melltartómat is, igazából én nem is fucsáltam. Aztán nagyon megtetszett nekem is és mikor együtt aludtunk mindig beöltöztettem, volt, hogy harisnyát is vett fel hozzá, nagyon cuki volt😍

16L

2021. nov. 27. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!