Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-18 lányok! Ti mit szólnátok, ha a barátotok azt kérné, hadd vegye fel a tangátokat?
Csak otthon, kettesben, a négy fal között, az előjáték részeként. Nagyon rossz véleménnyel volnátok róla?
17/fiú
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Elfogadom, hogy sokak számára ez túl van egy határon, vagyis "beteges", lehet hogy az, de mit tegyek ezzel? Ha rossz a kategória, bocsánat, de nem vagyok 18, ezért nem írhattam a szexualitás kategóriába sem.
Mindenesetre utolsó, kérlek azt, hogy ez a viselkedés a felnőtteknek való, az elmémnek magyarázd vagy tudatalattinak vagy nem tom minek, mert amint látod, már nem felnőttként is van ilyen.
Ezt sajnos én is “betegesnek” tartom...
nem engedném hogy felvegye a tangám, szerintem az nem a férfiaknak való, sőt még én se szeretem...
Poénból, egyszer oké, de előjátéknak semmiképp se... szerintem az egész dologtól el is menne a kedvem...
18L
Nekem nagyon tetszene:3 voltam már olyan sráccal aki fel szerette volna próbálni, a bugyimat is, melltartómat is, igazából én nem is fucsáltam. Aztán nagyon megtetszett nekem is és mikor együtt aludtunk mindig beöltöztettem, volt, hogy harisnyát is vett fel hozzá, nagyon cuki volt😍
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!