Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez nektek jól esne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nektek jól esne?

Figyelt kérdés

A kapcsolatunk elején felmerült az a kérdés,hogy mikor lesz az első sex.Azt éreztem,hogy kezdem felidegesíteni a "nem tudom"és "majd" válaszokkal,ezért azt monttam,hogy majd nyáron,az még akkor nagyon távolinak tünt.Ez kb 5 hónapja volt...most meg itt a nyár és ő szeretné,hogy megtegyem.Én nem vagyok képes rá megtenni,viszont az az érzésem,hogy nagyon el lesz szomorodva,mivel ugye sok reményeket fűztem hozzá.

Fiúk/férfiak titeket ez a "csalódás"nagyon megviselne?vagy mit tennétek mikor látjátok,hogy mégsem történik meg?

Nagyon köszönöm bárki segítségét

16l

2018. jún. 3. 22:01
 1/10 anonim ***** válasza:
71%

Hát.. én eleve féregnek érezném magam, ha olyasmit várnék el a barátnőmtől, amit nem akarna.

Bár én eleve nem a szexet látom egy kapcsolat lényegében, mint a pasid...

2018. jún. 3. 22:03
 2/10 anonim válasza:
77%

Szerintem attól függ hogy milyen fajta a pasid.. a normálisakat nem érdekli. És utoljrá remélem ilyen fiatalan nem kezditek el

22/f

2018. jún. 3. 22:06
 3/10 A kérdező kommentje:
Elméletileg ő úgy tudja,hogy én szeretném...vagyis nah,50-50%.Meg kéne mondjam neki az igazat most?vagy talán inkább ne?
2018. jún. 3. 22:07
 4/10 anonim válasza:
100%

Szia! Mond meg neki nyugottan hogy nem vagy rá kész nem akarod még. Ha szeret akkor megérti és vár míg Te késznek érzed magad rá. Kortársad vagyok nincs barátnőm de ha lenne se a szexel zaklatnám a kapcsolat elején, megtörténik amikor kell ez nincs szabályhoz kötve i think.

16/f

2018. jún. 3. 22:09
 5/10 anonim ***** válasza:
mindenhez két ember kell,ha te nem akarok akkor nem kell,csak nyíltan kell beszélni! mióta vagytok együtt?
2018. jún. 3. 22:19
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha még nem szeretnéd nem lesz kellemes. Érdemesebb kivárni az alkalmat, a pasid meg nyugodt szívvel hanyagolja a témát addig, amíg te nem szólsz neki. Ha szeret, akkor várni fog. Ha nem vár, had menjen.
2018. jún. 3. 23:23
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Muveg vodka aztan semmit nem fogsz erezni? Vagy is fajni nem fog , hisz ettol felsz, feltek a legtobben.. aztan az elso utan nem birjatok abba hagyni. Es rabszolgava teszitek a fiut..
2018. jún. 4. 05:57
 8/10 anonim ***** válasza:

A nyár is hosszú még, szóval mondhatod aztis, hogy nem az elejére gondoltál...

Na, de komolyan: Valamilyen szinten csalódni fog, mivel ő vágyik erre már, hisz ebben a korban a fiúk... Hát elég frusztráltak na:D De finoman közöld vele, és tudasd vele, hogy te nem állsz erre készen, és ez az oka az egésznek. Értelmes srác megérti, és ha szeret, akkor ki fogja bírni. :)

20/F

2018. jún. 4. 08:06
 9/10 xKakashix ***** válasza:
hát persze, hogy csalódni fog mivel vágyik rá/rád, de mi az oka pontosan annak, hogy nem szeretnél lefeküdni vele, csalódtál benne vagy csak még túl korainak tartod?
2018. jún. 4. 09:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Nyilván nem esne túl jól, de ha korainak tartod akkor mond meg neki, ha nem csak ez számít neki akkor megérti.
2018. jún. 4. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!