Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szabad elmennem más sráccal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szabad elmennem más sráccal moziba ha van barátom? 17/l

Figyelt kérdés

Már lassan egy éve együtt vagyok a barátommal. 3 hete megismertem egy srácot akivel nagyon jóba lettem. Mintha ezer éve ismerném.

Egyáltalán nem érzek semmi többet barátságnál,nem igazán az esetem és én az a tipusu ember vagyok, hogy ha barátom van,jöhet velem szemben akárki ,nekem akkor is csak a barátom fog kelleni.

Viszont nem tudom ,hogy ez helyes e..Szerintetek?

2018. jún. 1. 15:36
 1/9 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem nem baj, ha a srác is tudja, hogy csak barátság,

És ha a barátod nem zavarja :)

Bár, a mozi inkább randis cucc :)

2018. jún. 1. 15:43
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
Már miért lenne a mozi randis cucc? :D
2018. jún. 1. 15:46
 3/9 anonim ***** válasza:
40%

Te örülnél, ha a pasid különféle csajokkal menne moziba és bizonykodna, hogy csak barátok?

Hagyjuk már a kamu dumát. Kva vagy.

2018. jún. 1. 16:00
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
A másik sráccal tudasd mindenképpen, hogy te csak haveri alapon lógsz vele! :) Amúgy egyáltalán nem gáz szerintem, főleg, ha a párod nem féltékenykedős típus. (Ha az, akkor lehet nem fog neki tetszeni... Az exbarátnőm is mindig beszólt, ha lányokkal beszélgettem, pedig azokat jóval előtte ismertem, és csak barátok voltak... Aztán a hisztik elkerülése miatt inkább hanyagoltam őket, de ez amúgy hiba volt.)
2018. jún. 1. 16:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is elakartam menni,az egyik fiú osztálytársammal.(Már első óta jóban vagyunk,a pasim a legjobb barátja)És ő azt mondta,ha elmegyek vele,akkor elfelejthetem őt,szóval attól függ milyen fajta a pasid. :D
2018. jún. 1. 16:31
 6/9 anonim ***** válasza:
51%

Persze, hogy szabad!

Aki megpróbálja tiltani, azzal ne állj szóba többé.

.

Pasid nem megy veled moziba, ha kéred?

Ha a pasid meg akar nézni egy filmet, de neked az a film nem tetszik, mennyire örülnél, hogy más csajjal mégiscsak megnézi?

2018. jún. 1. 17:43
 7/9 anonim ***** válasza:
29%

szerintem ha azért lesz dühös, mert egy haveroddal csinálsz programot, és nem vele, akkor olyan gyorsan hagyd ott ahogy csak lehet...

aki egy moziba menéstől is féltékeny lesz, annál nagy baj van.

amúgy nem értem mért csak a pároddal lehetne moziba menni, én a barátnőimmel járok, akkor most leszbikus vagyok?

2018. jún. 1. 20:08
 8/9 A kérdező kommentje:

én is így vagyok vele..csak azért mert fiú nem kell rajta féltékenykedni..

Egyébként igen. Én elengedném a barátomat ugyanis ha azt mondja ,hogy barát akkor én el is hiszem neki. Megbízom benne.

Elvégre minden a bizalmon múlik.

2018. jún. 1. 22:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Mindig így kezdődik... "csak egy barát..." Csak ezt el is kellene hitetni. Ha el is engedne a barátod, akkor is szarul esne neki. Ha őt is elhívod, és elmegy akkor úgy oké. Mellesleg nagyon nem mindegy, hogy azonos nemű barátaival megy el valahová, vagy ellenkezővel. Az utóbbi féltékenységre ad okot. (gondolok itt kihaló félben levő full hetero emberekre)
2018. jún. 1. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!