Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan fiúk/pasik akik érdeklődnek az olyan lányok iránt akik (bővebben lent)?
Figyelt kérdés
Pl ha táncról van szó keringőznek, sokat olvasnak, szeretnek sétálni és ilyenek2018. máj. 28. 00:30
12/14 anonim válasza:
A tarsastanc jo, en a neptancot csinaltam es szeretek is olvasni. :) Setalni nagyon.
13/14 anonim válasza:
Pl ha táncról van szó keringőznek
>>> még a végén elszédítene
, sokat olvasnak,
>>> és ha nem bírnám elviselni, hogy okosabb mint én?
szeretnek sétálni és ilyenek
>>> még megpróbálna elrángatni a PC-től
14/14 anonim válasza:
Természetesen igen :)))))))))) Én még saját ilyen zenét is készítettem - az Aszteroidák táncát :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!