Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megromlott a kapcsolatunk? Sosem leszek elég jó?
Kedves Kerdezo en a "szilikonos" vagyok. 😄
Az en parom 12 evvel idosebb volt nalam.Nagy volt a szerelem,es kicsi volt a mell...😊
De komolyra forditva a szot,en nagyon szerelmes voltam,de mivel tudtam art nekem!uj albiba koltoztem es szamot csereltem,maskepp nem hagyott volna beken!mert amugy szeretett a maga modjan csak bunko volt,nem tisztelt es nem volt esze.
Nagyon nehez volt meglepnem,de az ilyenektol menekulni kell.
Utana pedig vicc nelkul meg szellmileg is fejlodtem tarsasaga nelkul!
Nem hozzad valo!
#15:Ne hagyd, hogy befolyásoljon a szeretet. Nem érdemli meg. Igazából azt se tudom,mit szeretsz rajta.
És ne dőlj be neki. Előre látom le fogja ígérni a csillagokat,még soha többé nem fog előfordulni. Attól hogy nem fogja megemlíteni, még zavarni fogja a kis melled, légy erős és ne engedj. Keress olyat,aki tisztel és te is tudod tisztelni.
De még mindig lehetsz olyan,akivel bármit lehet tenni, úgyse lesz következménye. És akkor nem ez lesz az utolsó sértés az életedben. te döntésed
Dicséretes, hogy szereted, de ő nem tisztel téged, a célzásai, beszólásai és viselkedése nagyon gyerekes és szánalmas. Szerintem ennek elégnek kellene lennie ahhoz, hogy repüljön, és azt hiszem inkább az tart vissza, hogy ebben a kapcsolatban már ismerősen mozogtál, és félsz attól, hogy mi lesz a jövőben.
A jövőben az lesz, hogy hamarabb felismered azokat, akik nincsenek megfelelő értelmi szinten és azonnal kukázni tudod őket, hogy olyan embereket ismerj meg, akik tisztelnek és tényleg szeretnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!