Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan szerezzem vissza a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza a barátnőm rajongását?

Figyelt kérdés
Kicsit most mély ponton vagyunk azt erzem hogy elhidegultunk egymastol kicsit!Mit tegyek hogy ujra 1000fokon lángoljon ? 1 éve vagyunk egyutt ,nagyon szeretem ot mindennel jobban!Ő is szeret csak kicsit kevesbe .Mit tegyek hogy ujra minden a regi legyen ?16 eves Ő én 17.Mindketten nagyon komoly tervekkel allunk a kapcsolatban!Hosszu tavra tervezunk !mit tegyek hogy ujra megoruljunk egymaser? Regen rengeteget szeretkeztunk mostpedig havi 1 vagy annyi sem .Mit tegyek hogy ujra vagyjon a szexre ugyan ugy mint en?nekunk egy lelki kapcsolat volt a szex nem pedig szimpla dugas.

2018. máj. 18. 17:42
 1/4 anonim ***** válasza:
37%
Esetleg valami nyálas romantikus dologgal próbálkoztál? Én sem vagyok az a tipikus nyáladzós lány, de azért elpityeredek ha a párom elvisz vacsizni vagy kapok virágot.
2018. máj. 18. 23:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Huh hát régebben igen sokszor vittem vacsizni meg kapott virágot is,mostanság kevésbé ezt igy bevallom őszintén.Most hogy itt a hétvége elszeretném vinni moziba ,nem ilyen nyálas romantikus filmre hanem a deadpool2re mert szereti az ilyen filmeket.ez jó ötlet szerinted/szerintetek?vagy ezen kivül vigyem még el vacsizni vagy adjak neki virágot?nem akarok tulzásba sem esni!!annyit terveztem hogy a mozi meg együtt lennénk kicsit elmennénk sétálni vagy akármi .Jó ötlet ez?
2018. máj. 19. 09:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg milyen tárgyat vegyek neki ami komoly és tényleg nagyon a kapcsolatunkat jelképezné és mondjuk ha ránéz vagy eszébe jut hogy van akkor mindig elfogná miatt egy olyan érzés hogy ő már foglalt és hogy nagyon szeret ,persze ha van ilyen .egy gyűrű pl?
2018. máj. 19. 09:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a gyűrűt félreértené. Vegyél neki egy szép nyakláncot. :) amin szép medál van.

A mozi jó szórakozás, utána ehettek mekit vagy valamit, amit szeret. Nem muszáj akkor már virágot venni stb. Virágot vihetsz neki véletlenszerűen, ha átmész hozzá, meg csokit,ha szereti, örülni fog neki. :)

2018. máj. 20. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!