Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a barátomnak?
Figyelt kérdés
Most leszunk egyutt 8 hónapja es szeretnek venni neki valamit..de nemtudom mit. Tudom hogy en ismerem de mar kapott tolem parfumot, kozos kepet, egy szivecskes parnat amire az van irva hogy szeretlek meg sok csokit..szoval mostmar nem tudom mit adjak neki.
A valaszokat elore is koszonom:)
2018. máj. 12. 15:35
1/4 A kérdező kommentje:
Jaa es 15 evesek vagyunk
2018. máj. 12. 15:36
2/4 anonim válasza:
Egy könyv, ami érdekelheti? Amúgy nem biztos, hogy ennyi ajándékra vágyik...
3/4 A kérdező kommentje:
Ezeket nem most vettem neki egyerre..de o is minden honapban vesz nekem es enis valami aprosagot ezt mi igy szoktunk
A valaszt meg koszi
2018. máj. 12. 15:49
4/4 anonim válasza:
a helyzet az hogy te ismered :D
pl nekem ha vennél egy kiló feherjét, olyat amilyet szeretek soha nem engednélek el :D
de kéne shaker is :D
ki minek örül, ha beszélsz rólla tuti vannak itt olyanok akivek egy az érdeklődési kör és szívesen segít neked :)
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!