Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek? Van valakinek ötlete?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Van valakinek ötlete?

Figyelt kérdés

Már 4 éve szenvedünk... Egyszer együtt egyszer kukon

De nyáron végleg szakítottunk.Nem volt különösebb oke ennek.

5 hónap után rámírt az exem és elkezdtünk beszélgetni és elmondta hogy szokott kettőnkre gondolni es hogy hiányzom aztán azt mondta hogy meg lehetne próbálni újra... Én mar négy éve szeretem és nem tudtam elfelejteni de nem tudom hog, hogy mi legyen. Találkozni akar. Mit tehetnék?

16/l

2018. máj. 5. 07:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 4 év nyüglődés után,itt az ideje,hogy végleg elfelejtsd.
2018. máj. 5. 07:32
 2/2 anonim ***** válasza:
12 évesen kezdtél el járni vele????????????????????????????????????????????????????
2018. máj. 8. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!