Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek is baj van velem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is baj van velem igaz?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, 2 éve vagyunk együtt a barátommal.

És szerintem túlzottan ragaszkodom hozzá!

-Mindig vele szeretnék lenni, ha valami fontosabb akkor bűntudatom van hogy most miért nem vele töltöm az időmet...

-Szeretem azt érezni hogy én vagyok neki a legfontosabb...

Rosszul esik ha a megbeszélt 5 nap helyett 2 -őt töltünk együtt... Azt szeretem ha úgy alakulnak a dolgok ahogyan eltervezem....

Most az előbbi eset van.Úgy volt hogy 5 napig együtt leszünk erre mondta hogy most csak 2-őt tud...

És ez nekem rosszul esett, de mondtam neki hogy akkor inkább ne legyünk most együtt a hétvégén, hanem legyen otthon és segítkezzen.

Szerintetek miért van mindez? Ha külön töltjük a hétvégét borzalmasan unalmasnak találom a külön töltött időt...nélküle nem látom értelmét a hétvégének...unalmas magammal foglalkozni (arcmaszk, nagy habfürdő, stb..)

Ennyire magamnak akarom tudni vagy mi?

Hogyan lehetne ezen segíteni mert kezd nagyon zavarni ez!

Talán az önbizalmammal vannak gondok?

Mit tanácsoltok mit tegyek?

18/L

2018. ápr. 25. 21:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Inkabb azzal van gond, hogy rajta kivul semmi mas eletcelod nincs, es unatkozol, aztan porog az agyad hulyesegeken es csak meg jobban belehergeled magadat az onsajnalatba.

Hobbi, tanulas, munka, foglald el magadat valahogy.

2018. ápr. 25. 21:58
 2/9 anonim ***** válasza:
63%

Igen, az önbizalmaddal van baj. Az teljesen normális, hogy egy fiatal lány ragaszkodik a párjához. Ezt úgy hívják, hogy szerelem. Lehet, hogy pár év múlva már nem ilyen leszel, ha kimennek belőled a hormonok.

Az is teljesen normális, hogy szomorú vagy, ha egy ötnaposra tervezett együttlét csak kétnapos lesz.

Az első hozzászóló meg duguljon el. Mi az, hogy nincs élete meg életcélja? Miért, minden lánynak minimum extrémsportoló rockzenész űrhajósnak kell lennie? Ha ő így érzi jól magát, hogy a pasijával van, szereti és gondoskodik róla, netán családot alapít vele, akkor neki ez az életcélja. Ha neked ez nem jön be, keress magadnak megfelelőbb nőt, a kérdező nem a te párod.

2018. ápr. 25. 22:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen
2018. ápr. 25. 22:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Birtokolni akarod a barátodat. Ez csak azért baj, mert ez lesz a vesztetek is. Én is ilyen voltam amúgy ennyi idősen az első nagy szerelmemmel, el is martam magam mellől. Ki kell még alakulnia a személyiségednek, hogy egyedül is teljes ember legyél.
2018. ápr. 25. 23:44
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
2018. ápr. 26. 06:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Kapcsolatfüggő vagy
2018. ápr. 26. 09:15
 7/9 anonim ***** válasza:
81%

Igen, jól mondták előttem. Kapcsolatfüggő vagy és birtokolni akarod a barátod.

Olyan számodra mint egy drog. Ha vele vagy, termelődnek a boldogsághormonok, viszont ha nincs veled, nincs mi boldoggá tegyen. Aztán minél többet vagy vele, annál nagyobb "dózisra" van szükséged ugyanahhoz a boldogsághoz. Lassan csak a "drog" lesz az életcélod, már semmi más nem fog számítani. Elhanyagolod magad, a tanulást, munkát, a barátaidat, a családodat... És ezt akarod elvárni a párodtól is. Nem hagysz neki teret, nem hagyod élni. Egy idő után elege lesz és menekülni akár majd, csoda hogy ilyen soká bírta. És te is észre fogod venni, hogy gyakorlatilag eltűntél. A személyiséged meg minden.

Nem szabad hagyni, hogy idáig fajuljon! Be kell látnod, hogy alapvetően két külön ember vagytok, két külön élet. Tanulj meg egyedül is boldog lenni, találd meg az örömöt a világban, a környezetedben. Magadban. És hagyd, hogy a párod is megtalálja.

Nem az a szerelem, hogy "nem tudok élni nélküled" Ez birtoklás. A szerelem: "egyedül is boldog vagyok, de úgy döntöttem, hogy veled szeretném élni az életem" Érted a különbséget?

2018. ápr. 26. 18:22
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen értem kedves utolsó..megpróbálok ezen változtatni!
2018. ápr. 29. 15:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Örülök, és sok sikert! Menni fog! :3
2018. ápr. 30. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!