Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem le az osztálytársamat arról hogy kanosság miatt tönkretegye a kapcsolatát?
Van egy osztálytársam aki együtt van egy lánnyal. Szeretik egymást, jól megvannak, csak a srác elég kanos (14 éves) és egy másik osztálytársunk aki lány meg egy igazi ribi állandóan a közelében akar lenni, ölelkeznek, puszilkoznak, stb. A srác tűri, még csak nem is ellenkezik (sőt néha ő kezdeményez) és ez a srác barátnőjének nyilván nagyon nem tetszik. A két lány már beszélt egymással régebben de semmi változás. Kivel kellene beszénem, mit kéne tennem?
UI.: Tudom hogy ez nem az én dolgom lenne de a sráccal is, és a barátnőjével is jó kapcsolatban vagyok, és a barátnőjével már beszéltem erről, ő nem tud mit csinálni így tőlem kért segítséget.
"így tőlem kért segítséget"
Segítségül javasold a leányzónak, hogy tegye lapátra 'barátját'.
Meg kell tennie, hogy ne szégyenkezzék ÖNMAGA előtt azért, hogy vele bármi megtehető.
Ne hallgasson arra, hogy 'rossz a rosszal, de rosszabb a rossz nélkül'.
Rossz nélkül csak átmenetileg lehet rossz, de utánna biztosan jobb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!