Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Az normális, hogy a barátomnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, hogy a barátomnak sok lány barátja van?

Figyelt kérdés

A barátom egész sok lánnyal beszélget, de azt mondta, hogy ne féljek, mert csak haveri szinten. Ez engem egyáltalán nem nyugtat meg, és félek, hogy talál egy jobb és közelebbi lányt mint én (mivel távkapcsolatban élünk). Persze nekem is van egy-két fiú haverom, de velük is néha néha beszélek, tehát nem olyan nagy barátok. De az nagyon zavar, hogy a barátom sok lánnyal beszél.

Szerintetek van okom féltékenynek lenni? És mit tehetnék, hogy ne legyen ez a félelmem?

2018. ápr. 21. 09:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Konkrét történetem van erre.

A volt vőlegényemnek volt ilyen "legjobb barátnője", akiről állandóan azt hallgattam, hogy olyan, minta a húga.

Na aztán megcsalt vele és végül össze is jöttek. Aztán a csaj legjobb barátnőjével jött össze....

Szóval nyugodtan lehetsz féltékeny, persze ettől függetlenül nem törvényszerű, hogy megfog csalni, de benne van a pakliban.

nov. 25. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!