Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostmár szeretkezhetek?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és van egy fiú akit nagyon szeretek. Ki szeretnenk próbálni a szeretkezést. De félek ha anya megtudná mit csináltunk kitagadna. Sokszor mondja nekem hogy csak 18 évesen veszítsem el a szüzességem.2018. ápr. 16. 22:26
1/18 anonim válasza:
ezt ne velunk beszeld meg, mert nem velunk elsz, es anyudnak van rola tapasztalata, ill o az anyukad..
2/18 A kérdező kommentje:
De hogyha megkérdezem biztosan azt mondja majd hogy nem, pedig mi nagyon szeretjük egymást!
2018. ápr. 16. 22:50
3/18 anonim válasza:
Szerintem halgass a szívedre. Ha az a srác szeret téged és te is őt nr hagyd hogy anyukád beleavatkozzon. Igaz tényleg fiatal vagy de a fiúd nem vár az anyukád meg meg tud bocsáltani.
4/18 anonim válasza:
Szerintem 14 évesen még egy kicsit korai. szerintem várj még vele egy kicsi. Amúgy hágy éves a barátod? Ha 16-17/idősebb, akkor könnyen lehet, hogy csak kihasznál.
Mellékesen ezt neked kell eldönteni, a lényeg, hogy ne bánd meg később.
5/18 anonim válasza:
Azt vágod, hogy te még gyerek vagy? GYEREK. Szerinted gyerekeknek kell szexelni? Főleg titokban, felvilágosítás nélkül, esetleg védekezés nélkül? Legyen már eszed.
Felőlem azzal dugsz, akivel akarsz, anyádat is átverheted, mert TE fogod igazán megbánni, ha most aláfekszel az első szépszemű fiúnak, akit szerinted "szeretsz". Nagyon meg fogod bánni, de azt csinálsz, amit akarsz. Csak használjatok gumit legalább, könyörgöm.
6/18 anonim válasza:
Várd ki nem vesztesz semmit
Én is 18 évesen veszítettem el
7/18 anonim válasza:
Megindokolnád, hogy miért szeretnél szexelni?
8/18 anonim válasza:
Szerintem okè es azzal nem ertek egyet hogy ha 16/7 eves akkor kihasznal?miert?nekem is 26 eves volt a baratom mikor 14 sot 13 voltam meg mindig vele vagyok pedig mar ez harom kerek eve volt ha ugygondolod felkeszultel nyugodtan ha gondolod irj 16L
10/18 anonim válasza:
5osnek igaza van, nem bantasbol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!