Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 18-19 évesek! Nektek mennyi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-19 évesek! Nektek mennyi idő volt eljutni az első sikeres aktusig a párotokkal?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, nektek kapcsolat kezdetétől számítva mennyi idő telt el az első csók, az első petting és végül az első valódi aktus között. Szüzek voltatok? A párotok szűz volt vagy tapasztalt? Milyen volt? Hogyan befolyásolta ez a kapcsolatotokat?

Ha csak 1-2 kérdésre adtok választ, már azt is megköszönöm!!! :)

2018. ápr. 15. 00:51
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

Nekem legutóbbi párommal 3 nap

Én szűz voltam,ő nagyon nem.

Értette a dolgát szóval fantasztikus volt minden téren.

9 hónapig voltunk együtt aztán lelépett a főnökével

17/F és 18/L

2018. ápr. 15. 06:41
 2/4 anonim ***** válasza:
18 voltam, ő 20. Nekem régóta tetszett, egy buliban jöttünk össze, csókolóztunk. Aztán pár hét múlva jött a petting, és 4 hónapja voltunk együtt, amikor lefeküdtünk egymással. Nagy szerelem volt, azért várt rám ilyen sokat. Én meg azért vártam ennyit, mert gátlásos voltam korábbi rosszb tapasztalat miatt (első próbálkozás egy korábbi barátommal nagyon fájdalmas volt, nem is csináltuk végig, így is 2 napig véreztem). A páromnak már volt tapasztalata. Szuper volt, egyáltalán nem fájt, lelkileg is élmény volt. Utána még 2 évig voltunk együtt, a szex végig szuperul működött, más miatt lett vége.
2018. ápr. 15. 09:16
 3/4 anonim ***** válasza:
2 hetet vártam az első csókra. Hármat az együttlétre. Akkor 17 voltam. Most 19 vagyok. 19/f
2018. ápr. 15. 09:17
 4/4 anonim ***** válasza:
49%

Rögtön az első napon lefeküdtünk :D

Én szűz voltam, ő meg szűk. Nem volt valami sok tapasztalata szerintem. Elég jó volt az első, jól befolyásolta a kapcsolatunkat.

2018. ápr. 15. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!