Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek valójában szeret...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek valójában szeret a barátom?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom eldönteni. Elötte még nem volt nagyon senkim, ő az első komolyabb kapcsolatom. Kétszer találkozunk 1 héten, kedden és szombaton. A szombatot reggeltől estig együt töltjük,kedden csak esténként találkozunk, mivel egy kurzusra járunk. Messengeren alig beszélünk, nem nagyon tudja kifejezni magát írásos formában. De élőben nagyon kedves, mindig simogat, sok puszit ad, megcsókol (hol gyorsan, de a négy fal között a szobában szenvedélyesen). Ma viszont elég fura volt. Kezdjük ott hogy mikor találkoztunk csak egy arcr puszit adot, és nem csókolt meg. Megfogta a kezem, és elkezdtünk beszélgetni. Nagyon bágyadtnak tűnt, megkérdeztem hogy mi a baj, és azt mondta hogy ma volt a matek próba éretségije, és elfáradt. 1szer csókolt meg a kurzus elött. Mikor menntünk volna haza, az egyik barátnőm csatlakozott hozzánk, és elkezdet nyafogni hogy ő nem akar egyedül menni haza a villamossal stb. Mondtam neki hogy akkor hazakísérem, csak ugye nem számoltam az idővel. A villamosra fellszáltunk, én a párom és a csaj.(ők ketten barátok amúgy)Mondtam nekik hogy inkább leszálok, mert nekem mennem kell haza, ezt nem gondoltam át. Mikor leszálltam a villamosról a párom nem volt velem. Nem jött, pedig rá néztem hogy jöjjön. De nem jött. Ott maradt cseverészni a csajjal, és közben meg elindult a villamos is. Én meg álltam ott mint egy hülye. Tudom hogy amugy egy irányba laknak, de mindig úgy van hogy hazakísér. Nagyon rosszul esett. Nem adott semmit. Se ölelést se csókot. Ráirtam messengere hogy ez nagy bunkosag volt. Mondta nekem hogy sajnálja, másképp kellet volna ezt elintéznie. Aztán írtam neki hogy semmi baj, de akkor is fáj. Erre küldött egy szomorú fejet. Írtam neki hogy jóejt, de nem írt visszam. Meg se nézte. Az utolsó üzenete egy szomorú fej. Bemeséltem magamnak, hogy lehet hogy a szakításon agyal. Nagyon rettegek, mert szeretem. Csak nem tudom hogy ő is engem.

2018. márc. 28. 00:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a kapcsolat nem is kapcsolat, mert alig kommunikáltok, meg h nem ír vissza elég furának tartom, olyan mintha nem is érdekelnéd nagyon, csak elvan veled, hogy legyen valakije.

Mindenesetre mindenképp szólj higy zavar, ha nem változtat, nem szeret szerintem.

21/L

2018. márc. 28. 22:00
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Már úgy ahogy megoldódtak a dolgok, elvisz randizni nem tudom hová, az meglepi. Mindenképpen elmondom neki a problémáimat, és remélem ő is nekem.
2018. márc. 29. 14:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Szeretnénk majd hallani, hogy alakultak a dolgok!😊
2018. márc. 29. 16:49
 14/16 anonim ***** válasza:
Dehogy oldódtak meg...
2018. márc. 29. 19:22
 15/16 A kérdező kommentje:
Elmentünk kajálni egy étterembe, ő fizetett, aztán haza kísért. Elmondtam neki hogy sokszor olyan dolgokkal bánt meg engem, amit ő nem vesz észre, csak miután kimondtam elötte. Szeretem őt, de a lelkem mélyén egy olyan fiúra vágyom, akinek minden gondolata én vagyok, és mindig foglalkozik velem, észreveszi ha valamit elrontottm. Tudom ez az álmodj királylány kategória, csak én így érzem. De lehet hogy javulni fog a helyzet majd, nem tudom.
2018. márc. 31. 23:41
 16/16 anonim ***** válasza:

És mit reagált, amikor elmondtad neki??

" de a lelkem mélyén egy olyan fiúra vágyom, akinek minden gondolata én vagyok, és mindig foglalkozik velem, észreveszi ha valamit elrontottm."

Egyébként, itt picit túlzásba estél, de nagyon sok olyan ember van,nemtől függetlenül, aki sokat törődik a párjával, ha nem is minden gondolata, de a legtöbb gondolata körülötte forog. Azt,hogy észre veszi magát, alap dolognak kellene lenni, ha ennyit sem vesz észre, elég éretlen lehet.

Hallod, lehet ezt húzni hónapokig,hetekig,napokig, de ne tedd. Fix,hogy ebből szakítás lesz, ő még elszerencsétlenkedik egy darabig, de te vedd kézbe az irányítást. Másra vágysz, hidd el, idővel lesz is más.

2018. ápr. 1. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!