Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek valójában szeret a barátom?
Szerintem ez a kapcsolat nem is kapcsolat, mert alig kommunikáltok, meg h nem ír vissza elég furának tartom, olyan mintha nem is érdekelnéd nagyon, csak elvan veled, hogy legyen valakije.
Mindenesetre mindenképp szólj higy zavar, ha nem változtat, nem szeret szerintem.
21/L
És mit reagált, amikor elmondtad neki??
" de a lelkem mélyén egy olyan fiúra vágyom, akinek minden gondolata én vagyok, és mindig foglalkozik velem, észreveszi ha valamit elrontottm."
Egyébként, itt picit túlzásba estél, de nagyon sok olyan ember van,nemtől függetlenül, aki sokat törődik a párjával, ha nem is minden gondolata, de a legtöbb gondolata körülötte forog. Azt,hogy észre veszi magát, alap dolognak kellene lenni, ha ennyit sem vesz észre, elég éretlen lehet.
Hallod, lehet ezt húzni hónapokig,hetekig,napokig, de ne tedd. Fix,hogy ebből szakítás lesz, ő még elszerencsétlenkedik egy darabig, de te vedd kézbe az irányítást. Másra vágysz, hidd el, idővel lesz is más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!