Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy öleljem meg?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akinek a barátjától tudom hogy tetszem neki.
Holnap készül elmondani.
Kicsit gondolkoztam hogy fogok reagálni.
Eddig az a legértelmesebb ötletem hogy megolelem, mivel ez nem is több a kelleténél és nem is semmit mondó.
Csak van egy probléma sokkal alacsonyabb nálam (kb a mellemig ér) és ráadásul 1 évvel fiatalabb nálam.
2018. márc. 18. 20:22
1/4 anonim válasza:
Kicsit hajolj lejjebb, akkor nem lesz az arca a melleidnél :D
2/4 anonim válasza:
Akkor te nem Alexa vagy :( Én is holnap megyek oda Alexához amúgy, de ő kisebb nálam, szóval te nem lehetsz ő :(
Amúgy esetleg lépcsőn? Lépcső mindenhol van, lelépsz egy fokot és akkor nem a melleidhez kell nyomnod az arcát, ha ez neked olyan kellemetlen ..
F
3/4 Mádár0218 válasza:
Öleld meg normálisan ahogy tudod majd lábujjhegyre áll, szerintem kicsit hajolj le de ne túlságosan :)
4/4 anonim válasza:
Most kajak egy kis porbafingó kelL? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!