Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól érdemes barátnőmnek lennie?
Figyelt kérdés
Szerintetek mi az a kor amikor már lehet barátnője az embernek?
15/F
2018. márc. 12. 00:41
1/6 anonim válasza:
Lehet 11 evesen is, csak nincs sok ertelme, puszin kivul ugyse jutnak tovabb.
Szerintem 15 evesen mar erett valamennyire ahhoz valaki, hogy belekezdjen egy kapcsolatba.
2/6 anonim válasza:
Közhely, de ez tényleg emberfüggő. Fiatalabb korban csak azért éri meg, hogy ne unatkozz, növelje kicsit az egód, jól ellegyetek egymással, ez teljesen rendben van, de szerintem azzal sincs baj, ha 20-22 évesen valaki úgy gondolja, felesleges a rossz emberrel kezdeni, és inkább vár.
4/6 anonim válasza:
Szerintem nincs erre kor megszabva, de úgy gondolom, hogy a gimi kezdetétől már annyira értt lehet valaki, hogy legyen, szóval kb 15.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2018. márc. 14. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!