Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A héten fogok találkozni egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A héten fogok találkozni egy fiúval aki tetszik nekem és én is tetszem neki. És hát nagyon izgulok, hogy mi lesz vagy hogy lesz?! . 👇👇👇

Figyelt kérdés
Már utalt rá,hogy elfog csattanni az a bizonyos első csók... Amitől én nagyon félek több okból is... Először is :nekem ez lesz az első, másodszor fogszabalyzom van ami nagyon zavar mivel nem tudom h ez baj e?? vagy így lehet e egyeltalan...?A másik meg, hogy megkerdezte, hogy kiszivhatja e a nyakam... És azt is szeretné,hogy én kiszivjam az övét de hát fogszabalyzoval... Nem tudom, hogy az fáj vagy... És igazából én nem tudom hogyan kell.??!. Tudnátok valamit segíteni vagy csak bátorítani mert nagyon parázok és ááá....

2018. márc. 11. 14:57
1 2
 11/12 anonim válasza:
Ha kiszivjatok egymas nyakat verrog alakulhat ki es belehalhatsz csak gondoltam szolok... Jah es a leirtak alapjan egy olyan sracot kepzeltem el aki nagyon nagyra van magaval en nem kezdenek vele... 14L ti mennyi idosek vagytok?
2018. márc. 13. 20:17
 12/12 anonim ***** válasza:
49%

Na hogy sikerült?

Valaszolok: fogjatok mar fel, hogy nem fogja a srac kiszivni a nyakat..... mar elmondta, de ti azert is irjatok....

2018. márc. 24. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!