Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik az exem mit tegyek?
Már 4 hónapja szakítottunk az exemmel, azóta lett barátom..szeretjük egymást de mégis úgy érzem hogy az exemet szerettem jobban. Vissza menni nem szeretnék hozzá mivel úgy szakítottunk hogy félrelépett.. ő volt az első szerelmem, mindent vele éltem át és gondolom ezért nehéz elfelejtenem. A mostani barátommal nem tudjuk megérteni egymást..egyszerűen nem találjuk meg a közös hangot.. az exemmel mindig jól éreztem magam. Felkeresni nem szeretném mivel csúnyán is szakítottunk. Csajozik,el jár bulizni. De érzem hogy még mindig kellek neki csak ki akarja élni magát, nem tud egy lány mellett maradni. A mostani páromat is sajnos az exemhez hasonlítom de szakítani nem szeretnék mivel szeretem őt de nem úgy ahogy kéne.
18L
1. Lépés: szakíts a mostani baratoddal, mivel nem szereted úgy ahogy kéne.
2. Lepes: felejtsd el az exed, volt oka a szakításnak.
Sajnállak téged, mert te tényleg szeretted azt a fiút és ő elárult téged, ezért azt tanácsolom, hogy minden megbocsájtható lenne, de a félrelépés nem...
Az hogy úgy van más lányokkal, hogy nem veled van még nem olyan sértő. de annál fájóbb..
Ha így bánik veled a mostani pasid, válj meg tőle, hosszabb távon se lenne jó egy türelmetlen, agresszív pasi.
Hidd el, lesz jobb is, a remény hal meg utoljára.
Nekem is volt exem, ő nem csalt meg, de durván szakítottunk, sosem mondta el, hogy miért és mindig lezáratlannak éreztem az egészet, és nem tudtam tovább lépni, volt egy fiúm kb 4 hónapig, de ő nem nagyon érdekelt, persze szerettem, csak nem úgy, szakítottunk, és kiderült, hogy exemmel egyszerre és újra összehozott minket a sors és együtt vagyunk már 7 éve.
Nekem is hiányzik a sajátom. Ismerkedj emberekkel, beszélgess a barátaiddal, keress hobbit, sportolj...
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!