Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el, hogy tetszek neki vagy legalább ne utáljon? (öbbi lent)
Figyelt kérdés
Van egy fiu aki bejön és szerintem nem nagyon bir engem mert néha flegma vagyoltam de csak azért mert majdnem mindenki utál az ő osztályábol.... Az én osztályomban kevesen vagyunk és egyszer mentem haza 2 fiuval és nagyon beszólogatnak neki és és szerintem, azt hiszi én is ilyen vagyok2018. febr. 24. 15:03
21/24 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy idegesítő vagyok....
2018. febr. 26. 09:50
23/24 A kérdező kommentje:
Azóta már kicsit össze haverkodtunk
2018. márc. 9. 10:32
24/24 Lakatos_kútfúró válasza:
Ne hisztizz gecc állj a sarkadra oszt főzz neki palacsintát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!