Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány éves kortol jöhet szóba hogy járjak valakivel?
Figyelt kérdés
Mert egy csomo lany ismerosomre irkalnak helyesebbnel helyesebb fiuk es mar mindenjinek van/volt baratja nekem meg senki... Még csak be se jön... 14L2018. febr. 17. 01:18
1/3 anonim válasza:
Azzal ne törödj hogy a barátnőidnek hány csávójuk volt. Még nem jött el a te időd. Ha vársz megtalálod a párodat. En 14 évesen találtam meg a szerelmet. 4 éve együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást,vele is vesztettem el. Barátod legyen,csak ne add könnyen magad. ☺😊
2/3 anonim válasza:
14 vagy, nekem nehogy rágörcsölj erre:-) Nyugalom, szép lassan el fog jönni a nap amikor bumm betalál,de ne sürgesd és ne provokáld ki. Nem kortól függ.
27/l
3/3 anonim válasza:
Ez nem kortól függ. Ha elég érett vagy hozzá (a párkapcsolathoz), akkor jön el a te időd. És ha persze megvan hozzá a megfelelő partner, aki szintén érett hozzá.😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!