Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit érez/gondol a fiú?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érez/gondol a fiú?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

1 hónapja ismerkedtem meg egy fiúval (21), azóta megállás nélkül beszélgetünk facen. A fiúról tudni kell, hogy amióta szakitottak a volt barátnőjével (kb 2éve) igencsak csapongó életmódot él. Tudni kell, hogy ő nagyon szerette az exét, de a lány ezt a szeretetet csak kihasználta és mindig átvágta a srácot. Szóval azóta mondhatni csapongó életmódot él. Péntekenként és szombatonként sakál részegre itta magát, megd*gott egy lányt és köszönte szépen jó volt a hét. Aztán megismerkedtünk. Az egyik legjobb barátnőm az ő egyik legjobb barátjával van együtt főként emiatt találkoztunk, ő azon a bizonyos szombat estén màr valószínűleg szexet akart volna, de én ezt nem hagytam. Csak beszélgettünk egy keveset aztán ő is más merre ment és én is. Azóta beszélgetünk, és hát azóta nem volt együtt lánnyal, senkivel rajtam kívül. Az egy hónap alatt egyszer volt részeg, amikor én is ott voltam vele. Ő is és a legjobb barátja is mondta, hogy igazából ő nem szokott lányokkal beszélgetni messengeren (csak velem), neki megvan egy lány utána ő igazából nem kíváncsi rá. A “kapcsolatunk” igen érdekes legalább is számomra. Pont úgy viselkedünk, mint akik járnak. Én ismerem a szüleit, ő is az enyémeket, aludtunk már együtt, csókoloztunk és ölelgettük egymást nyilvánosan. Hétvégente szinte mindennap és hétközben 1-2szer vagyunk együtt. Babámnak nevez nagyon sokszor. De állítja, hogy csak barátok vagyunk. A barátok nem csókolóznak, nem szexelnek. A barátok nem mennek át egymáshoz csak azért, hogy délután összebújva megnézzenek egy filmet és aztán összebújva elaludjanak. Tény, nagyon nehezen dolgozta fel hogy a volt barátnője meg is csalta. Látszik rajta hogy fél attól, hogy ez vele újra megtörténhet. Egyszer a barátaival iszogatott ( a legjobb barátja mesélte) és mondta hogy megivott 2sört, de a harmadik valamiért nem csúszik. Ekkor mondta neki a legjobb barátja, hogy ez azért van mert amikor szerelmes az ember megváltozik és erre csak mosolygott de aztán húzta a száját, hogy o a fenebe nekem nem kell kapcsolat. Nagyon sokszor kedveskedik nekem apróságokkal. Pl egyik nap irtam hogy nem is maradt idom ebedelni pedog az a legjobb a napomban, erre azt irta hogy neki en vagyok a legjobb a napjaiban.

Nem tudom, hogy ebből ki fog e alakulni valami? Mit gondolhat a fiú? Akik hasonló helyzetben voltatok akármelyik részről is mi a tapasztalat???

Előre is köszönöm!

2018. febr. 16. 17:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy neked mit mond és más lehet a valóság.

Elmeséljek egy sztorit, ami nemrég történt velem?

Volt egy pasi, nagyon megtetszett, nagyon sokat beszélgettünk face-en mi is, állítólag csak velem beszélgetett. Amikor együtt aludtunk éjszaka (hajnalban) arra ébredtem, hogy csipogott a telefonja, mert éjszaka sem kapcsolta ki a netet és zaklatták a nők.

Hivatalosan nem jártunk. Mégis nagyon meglepődtem, amikor pl. a plázában megfogta a kezem, vagy billiárd közben megcsókolt a barátai előtt, a város közepén is kézenfogva sétálgattunk. Egy néni mondta is, hogy így kézenfogva sétáljunk még 70 év múlva is, annyira szépek vagyunk :) Csókkal köszöntünk egymásnak, ha találkoztunk, vagy elváltunk.

később kiderült, hogy mellettem komoly kapcsolata is van és gyereke is (másfél éves, és kb 2 hetente látogatja 1-2 napra).

2018. febr. 16. 17:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt, hogy mit gondol csak ő tudja. De szerintem, ahogy îrtad még fél belevágni, a korábbi csalódásai miatt.
2018. febr. 16. 23:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100% hogy csak fél. Én is így voltam ! Ki fog alakulni sok szerencsét!
2018. febr. 19. 17:27
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kedves 3. esetleg leírnád a te sztorid?

2018. febr. 20. 06:59
 5/6 anonim válasza:
Szerintem hamarosan beadja a derekat, mert eszre fogja venni, hogy benned meg lehet bizni.Aztan nehogy osszetord a szivet!
2018. márc. 13. 18:29
 6/6 A kérdező kommentje:

Update:

Sziasztok!

Sajnos nem feltétlen úgy alakult ahogy szerettem volna!

A fiúval összevesztünk meg egyszer március 3.án amikor is én megmondtam neki hogy szeretem, ő meg h ő megnondta h nem akar kapcsolatot. Aztan két hét szünet után egy buliban ismét összehabarodtunk, és újra kezdődött az egész előről minden tök jól ment újra! Egészen kb április 9ig. Április 7.én este még felhívott hogy mi a programom másnapra mert ha semmi akkor reggel felvesz este haza hoz, menjünk át hozzájuk. Átmentünk egész nap fetrengtünk az ágyba természetesen összebújva, a kezeink összekulcsolva. Családi ebéd stb. Utána egy jó ideig sajnos nem tudtunk találkozni és ez rányomta a bélyegét az egészre a beszélgetés ellaposodott és a srác egy kissé beflegmult. Aztán megbeszéltük hogy akkor “kiszállunk a körhintából”. Ez volz április 25.én. Én utána tök ugy voltam h tök jó nélküle meg minden. Aztán szombaton találkoztunk egy buliban de csak köszöntünk egymásnak mert akkor taliztunk amikor en már hazafele mentem, es tört a mécses. Sajnos mégis szeretem sőt.

Tegyük hozzá mindig ilyeneket mondott amellett h csak baratok vagyunk, az egyik nalunk alvas utan én ugye lany letemre nem keszulok el túl gyorsan ő meg már haladt vna es akkor azt mondta, hogy tudja mi hianyzott az eletebol az elozo 2evben egy baratnő és ez a lehetetlen reggeli elindulas, egy csomoszor kérdezte meg h most mit érzek de nem tudtam rá mit mondani, ha megmondtam vna h szeretem valoszinuleg azt mondta vna h dehat csak baratok vagyunk.

Tegnap elkovettem azt ahibat hogy ráirtam de csak annyival h vele mizu? Meg hogy hallottam orrba vagtak,mert szombaton egy lany a buliban kemenyen orrba oklozte.

Tudom hogy ez az 5 év ami köztünk vannak jelen allapotban nem a legjobb, de nem athidalhatatlan, azt is mondta egy csomoszor h ha csak egy ket evvel idosebb lennek milyen jo lehetne, es hogy ket ev mulva folytassuk innen. Én küzdenék érte de hogyan küzdjek lany letemre? Hogyan nyerjem vissza a figyelmet es a csodalatat? Vissza fog jonni valamikor?

Legyszi segitsetek

2018. máj. 24. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!