Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félek hogy meglátja a barátom. Mit tegyek?
Én 15éves vagyok a barátom 17.
4hónapja hogy együtt vagyunk és eddig minden rendben volt.
Van rólam egy elég ciki videó.
3-4 éve csináltam. Az osztály társaim látták akkoriban és folyamatosan azzal cikiztek. Először nem vettem komolyan én is nevettem rajta de utána nagyon eldurvúlt a helyzet. Ha végig mentem egy folyosón egyből ócsárolt mindenki.. Annyira depressziós lettem emiatt hogy minden egyes nap sírtam és vágdostam magam. Nagyon megbántam. Aztán 7es lettem. Már annyira nem cikiztek vele de néha akivel volt nézeteltérésem felhozta. 8kos koromra már egyátalán nem beszéltek róla de ha valaki megejtett róla pár szót, nem érdekelt egyátalán. Most 9kes vagyok és a mosani osztályom is tud erről a videóról de hál’ istennek nem kötnek bele. Viszont van egy csaj aki nagyon utál és én is őt. Nagyon félek mert a barátom tesójával beszélget és rettegeg attól hogy megmutatja a tesójának aztán ő 100% hogy a barátomnak. Eléggé égne a pofám előtte, rettegek hogy másképp fog rám tekinteni, esetleg szakít velem,abba pedig belehalnék mert szeretem nagyon. :(
Félre értés ne essék! Nem 18+as videóról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!