Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek említsem meg neki vagy majd úgyis ki fog alakulni?
1 hónapja vagyunk együtt és még 1 puszit nem kaptam tőle. Ahányszor meglát a suliban vagy találkozunk az utcán megölel, de több akkor történik ha én kezdeményezek és akkor is igencsak egyoldalú. Neki ez az első kapcsolata. Nem utasítja vissza amikor meg akarom puszilni, de ő még engem sosem próbált.
15 vagyok, a lány 14.
Légy vele türelmes, 14 éves könyörgöm...
Beszéld meg vele, de ne erőltesd .. :)
Biztosan kialakul. 14 éves, első kapcsolattal. Nekem is ennyi idősen volt az első, és nem azért, mert nem tetszett a barátom nem csókoltam meg, adtam neki egy puszit csak úgy, hanem mert őszintén nem mertem. Nem tudtam hogy kell csókolózni, féltem, hogy jól csinálom, nem mertem megpuszilni nehogy azt is elrontsam, stb, stb. Azt meg ne is említsük, hogy egyfolytában azon kattogtam, amikor csókolóztunk, hogy "atya ég! Biztos rosszul csinálom, tuti kiábrándul belőlem!"
Úgyhogy ha hasonlóan gondolkodik a barátnőd, akkor nyugi, ki fog alakulni. Egyre bátrabb lesz ;)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!