Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti nektek milyen srácok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nektek milyen srácok jönnek be?

Figyelt kérdés
Én mindig is az olyanokért voltam/vagyok oda, akik magasabbak nálam (170 vagyok), nem a pop és justin bieber kinézetét tolják, hanem inkább rockosabb :D a fülltágító a gyengén imádom, ne is beszéljünk a tetkókról! A haj pedig se rövid de azért ilyen vállig érő hosszúság se legyen.

2018. jan. 31. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:
70%

- visszahúzódó, kissé félénk

- rövid haj

- vekony, talan picit soványkás testalkat

- magas

- (viszonylag) okos (nem kell zseninek lennie, de azért az “nem lenne rossz”, ha nem állna bukásra)

- romantikus valamennyire

- lehessen vele értelmesen beszélgetni kb mindenről, ne csak arról, hogy milyen órája meg milyen napja volt

Kb. ez az alap, aztán meg vannak dolgok, amik plusz pontok, pl ha szereti a rockot, ilyen apróságok, de azok mar tényleg csak ráadások esetlegesen.

2018. jan. 31. 21:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Külső:

Ne legyen "dagi", legyen egyedi, és az még csak plusz, ha karakteres is. Legyen magasabb, mint én és férfias testalkata legyen. Nem azt mondom, hogy legyen kigyúrt, de sugározza, hogy ő egy férfi. Szóval ne 20 kilós legyen.

Nem tudom külsőhöz mondható-e, de ha még cuki a hangja is, akkor number one. :)

Belső:

Tetszik, ha egy fiú ,,magánakvaló", komoly, csendes, nyugodt és türelmes.

Tűnjön ki a többi férfi/fiú közül, ne legyen hibbant és gyerekes.

Asszem ennyi. :)

2018. jan. 31. 21:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát semmilyen mert nem vagyok b u z i :D
2018. jan. 31. 23:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Külsőleg:

- sötét barna, vilàgosabb barna haj legyen sok haja hogy bele lehessen túrni

- legyen magasabb mint én

- ne is legyen túl vékony de duci se legyen, nem kell kígyúrtnak lenni bár az izmok se hátrány de nem top 1 feltétel.

-ne legyen legyantázva a lába mint a mostani fiúknak ez olyan lányos ők meg fiúk igen legyen szőrös a lábuk vagy a melkasuk a hasuk

Belsőleg

-legyen vicces kedves tréfálkozó az se baj ha nagy marhasagokat csinál amin lehet nevet végül is fiú arra van hogy néha marhaságot csináljon de ettöl aranyos

-legyen okos jó nem einstein csak ne bukjon semmiből

-lehet kocka is ha akar legy valami amit nagyon szeret

-legyenek céljai

15/l

2018. jan. 31. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!