Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért van az, hogy ha egy rendesnek tűnő lány meghallja a foglalkozásom (labdarúgó), akkor egyből úgy tekint rám, mintha egy nagyképű szemétláda lennék, közben köze sincs a valósághoz?
(A mai “örömlányokat” hagyjuk ki, azok szeretik a focistákat, de őket én nem szeretem) Ui. Nem társkereső hirdetés, csak egy kérdés
18/F
Szerintem a focistákról van egy kialaakult vélemény, és ezt nagyon nehéz megváltoztatni, akkor sem, ha ne abba a rétegébe tartozol a sportágnak, akik miatt ez kialakult... De hidd el, nem reménytelen. Nekem van két focista osztálytársam, és mindketten normálisak. Nekem csak egy kicsit meg kellett ismernem õket ahhoz, hogy róluk megváltozzon az elõítéletem. Sajnos ettõl függetlenül az összes többi focistával szemben megmaradt...
Szerintem azzal nem haladsz rossz úton, hogy felismerted a problémát, és hogy nem az általad "örömlányoknak" nevezett tömeg lányokat részesíted elõnyben. Szóval csak próbáld meg megváltoztatniaz emberek rólad alkotott véleményét, és sok sikert hozzá!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!