Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Önbizalomhiányos fiúkról...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önbizalomhiányos fiúkról hogyan vélekedtek?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 19 múltam nyáron, egy eléggé eldugott faluban laktam, így eléggé antiszociális vagyok. Tudom, ez nem indok, de sajnos más problémám is van/volt mégpedig a gépezés. Komolyabb kapcsolatom nem igen volt még, így eléggé tapasztalatlan vagyok minden téren, erre még egy lapáttal rádob az önbizalom hiány is. Nem vagyok se vonzó, se csúnya, inkább az átlagba sorolnám be magamat. Testalkatilag, háát... Izmos, de közben van rajtam zsír is, amit a jó étvágyamnak köszönhetek. Elbeszélgetek lányokkal, igazából baráti társaságban nincs is ezzel gond, de valahogy mindig úgy gondolom, hogy biztos lenéznek/kinevetnek engem, mert bénázok, bizonytalan vagyok. Próbáltam egy időben változni, jó irányban is haladtam, viszont visszacsúsztam, nincsen motiváló közeg körülöttem. Ellustultam, elhagytam a pozitív szokásaimat és visszaszoktam a gépfüggőségre. Nincsen olyan barátom, ismerősöm, akivel erről nyíltan szeretnék beszélni(lenne biztos aki meghallgatna, de nem hiszem, hogy igazán érdekelné őt.), ezért is vagyok elkeseredve. Gondolkoztam azon, hogy felkeresek egy pszichológust, de mindenben bizonytalan vagyok. Próbáltam keresni egy társat, akivel megoszthatok bármit, akire számíthatok, de egyszerűen át lettem verve többször is.(Most nem sajnáltatom magamat, én is és a lányok is hibáztak véleményem szerint, velem az a gond, hogy ha már kedvesen hozzámszól egy lány egyből megkedvelem, ha a belső is értékes számomra, akkor bele is élem magamat az egészbe...) Unalmasnak nem mondanám magamat, szeretek filmezni/sorozatokat nézni, régebben olvastam, főzök, edzeni jártam...(akarok most is, de egyszerűen a föld alatt van a motivációm és az életkedvem is.) Érdemes lenne egy szakembert megkeresni ezzel?

2018. jan. 20. 03:12
 1/2 anonim válasza:
Szia! Nem hiszem hogy szakember kellene neked , csak visszahúzódó vagy, én is ilyen vagyok (18/L) , de a megfelelő társaságba szépen kinyílok, idegen társaságba pedig inkabb néma vagyok. Csak meg kell találnod a megfelelő partnert számodra , es ha nem vagy unalmas akkor az plusz pont, tehát könnyebben megtalálod :) Azért meg ne változz meg ha azt akarod hogy kedveljenek, es hogy jobb embernek tartsanak. A megfelelő ember számára te leszel a leg megfelelőbb. Amúgy meg vannak olyan lányok akik a husibb pasikat szeretik, es vannak olyan pasik akik a husibb lányokat. Nem a társadalmi ideálnak kell megfelelned, hanem sajat magadnak.
2018. jan. 20. 05:50
 2/2 Pukimaci88 válasza:

Szia!

Próbálkozz társkeresős oldalakon!

Amikor annyi voltam, mint Te, akkor nekem sem ment jól a csajozás, mert 130kg voltam. Aztán elkezdtem melózni és egyre jobban ment az ismerkedés.

21 évesen sikerült becsajoznom és rá 1 évre szeretkeztem először (akkor már a 2. párommal).

Jelenleg a 8. lánynál tartok. A Csajok és Pasikon láttam meg a profilját, de szomorúan tapasztaltam, hogy rég volt bejelentkezve. Mivel ritka neve van és megvolt adva a városa így könnyen megtaláltam azon a bizonyos közösségi oldalon.

Illedelmesen írtam neki és válaszolt is. Nem megyek bele jobban de a lényeg, hogy a társkeresőkön sem mindenki csak "azt" akarja.

De a legjobb valami sok embert foglalkoztató cégnél dolgozni és ott ismerkedni. (Így is volt pár csajom)

Pl.: Flex Zalaegerszeg, Schneider Electric Zalaegerszeg, Eckerle Zalaegerszeg

2018. jan. 22. 02:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!