Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi történik, mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Lány vagyok. Van egy fiú barátom akivel nagyon rég óta jóban vagyok, hívjuk Pistinek. De volt egy fiú akivel ma találkoztam volna és ő többet érzett irántam, legyen mondjuk Gábor. A baj ott kezdődik hogy tegnap a bizonyos fiú barátommal, Pistivel beszélgettem, és felhozódott egy lány. Ma egész nap együtt vannak. Nem a barátnője, de nagyon elkezdett zavarni a dolog. Eddig nem volt ilyen, mert mindig egymáshoz fordultunk ilyen téren is. Most sírni tudtam volna. Emiatt inkább lemondtam a talit a Gáborral, mert fogalmam sincs mi történt velem. Egyszerűen ezek után nem tudok vele találkozni. Segítsetek hogy most akkor féltékeny vagyok-e arra a lányra, vagy esetleg beleszerettem a legjobb fiú barátomba.

2018. jan. 6. 13:24
 1/2 SaJt01 ***** válasza:

Az oviban játszik Géza meg Lili. Lili késve ér be egyik reggel. Látja hogy Géza egy másik gyerekkel játszik. Lili sírni kezd, mert úgy gondolja hogy a barátja elárulta. Mert Géza az ö barátja nem másé és csak vele játszhat.

Trükkös idöszak a pubertás mert az hagyján hogy nem tudom más hogy érez felém de kitalálni én hogy érzek más felé olyan mintha lottóznék.

Ez többek között azért van mert a világ változik, de mi azt tanuljuk hogy a fogalmaink, tárgyaink szilárdak. Kicsit legyél magadban. Gondolj arra pár percben hogy minden milyen faszán müködik. Minden bolygó a pályáján mozog, nem volt egy baleset sem a naprendszerben, az országunkban nincs háború, van hol laknod, van mit enned. De egyetlen rossz gondolat képes elcseszni ezt az egész hihetetlen jó napot?

2018. jan. 6. 13:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Most vagy azért vagy féltékeny mert szereted a Pistinek nevezett barátodat vagy egyszerűen csak félsz attól hogy a barátságotok véget ér.
2018. jan. 6. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!