Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy szerezzek meg egy lányt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzek meg egy lányt?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik nekem. Ő nem érez semmit irántam, csak szimpatikus vagyok neki. Neki éppen nagyon tetszik egy fiú, de az a kapcsolat nem halad semmit ( a fiú full gyökér mellette is. Lazán befing, káromkodik és beleböfög mások arcába előtte). A lány már mondta a haveromnak, hogy már nem érdekli annyira mint régen az a fiú. Mit kell tennem ahhoz, hogy ne csak szimpatikus legyek neki?
2018. jan. 3. 23:21
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Odamész hozzá, beszélgetsz vele, érdeklődsz iránta és pozitív érzelmeket sugárzol felé.

Én például odamennék, megkérdezném mi újság vele, feldobnék pár témát (ehhez ugye kell jó beszélőke is hogy haladjon a beszélgetés), majd poénkodnék, és innentől már megy magától a megkedveltetésem. Ha szeretem őt, idővel megfog ő is szeretni, mert tudni fogja normális vagyok és megbízható, nem fogyatékos.

Fontos hogy ne erőltetés legyen, hanem érzésből menjen ez az egész "nyomulás", ne parázz rajta, hanem mintha semmi tétje nem lenne.

2018. jan. 3. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!