Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy "szerezzek" barátot? Többi alul!
Figyelt kérdés
Szükségem lenne valakire.. 16vagyok a legtöbb barátnőmnek van illetve volt barátjuk. Vágyom valakire. Megis hogyan? Sajnos eleg csendeske vagyok2018. jan. 3. 22:47
1/4 anonim válasza:
Ne akarj csak azért barátot, mert másnak van! Ez a legrosszabb dolog, amit tehetsz: görcsösen keresni valakit, és azonnal rámozdulni az első srácra aki mutat valami jeleket. Nincs azzal baj ha csendeske vagy, vannak akik jobban szeretik a csendesebb lányokat, én is inkább egy visszahúzódóbb lányhoz vonzódom mint egy feltűnési viszketegségben szenvedő öntelt egyedhez, de nem szabad ráfeszülni. Az erőltetett kapcsolatok sosem jók. Amit tehetsz, hogy nem zárkózol el tőlünk, esetleg kezdeményezel beszélgetéseket vagy legalább hagyod hogy közeledjenek feléd, aztán meglátod mi lesz vagy mi nem lesz. :) 20f
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi:))
2018. jan. 4. 06:46
3/4 anonim válasza:
Szia! Ne erőltesd! Jön az majd magától. Én barátnőt szeretnék de nagyon, de elfogadtam azt a tényt, hogy ha erőltetem, akkor csak nehezebb lesz. Azóta nem is foglalkozom ezzel a témával, majd az élet tudja azt... :)
16/F
4/4 anonim válasza:
A kerdezonek es a 3masnakar reg ossze kellett bolna jonnie csak ugy mondom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!